Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Punce, koliko dni bolniškega staleža ste imele po abraziji? meni ga je zadnjič napisala 7 dni. jaz sem ga koristila 5 dni in vikend in pol šla delat. zdaj bi rada šla prej delat. kako dolgo ste ve počivale? delam v pisarni, sedim. ni mi bit doma... prosim za odgovore. hvala.
RE: bolniški stalež po abraziji 25.6.2006 21:41:46
Liona
Hojla,
meni je dal g 9 dni bolniškega staleža, delat pa sem šla že po šestih dneh. Abrazijo sem imela na četrtek v službo pa sem šla že naslednji ponedeljek... Tudi jaz sem komaj čakala glede na to, da sem bila že prej tri tedne doma...
Meni je dal G 5 dni potem pa če moja osebna zdravnica 5 dni ker sem bila preveč psihično na tleh da bi mislila na službo sem namreč izgubila dvojčke.Toje bilo v novembru lani.
< Sporočilo je popravil bucka01 -- 1.7.2006 10:41:17 >
RE: bolniški stalež po abraziji 20.10.2006 18:45:53
sonchek
Po UPN v 22tednu (odmrtje ploda) ti pripada 42 dni porodniške...ta čas sem pošteno izkoristila in se vsaj malo pobrala...
RE: bolniški stalež po abraziji 25.10.2006 20:57:24
Milamay
Tega pa nisem vedela sonchek. Jaz sem imela malo več kot 2 tedna bolniške, potem pa sem koristila dopust. Nisem vedela, da ti pripada porodniška, če si toliko noseča. Nihče mi ni tega rekel ali me na to opozoril.
RE: bolniški stalež po abraziji 17.5.2007 17:37:11
Katina
SS v 12T, dobila sem 5 dni bolnišle, čez par dni reabrazija dobila sem 7 dni bolniške. Prosim povejte mi kako se šteje bolniška je v teh 7 dneh vikend vštet ali ne?
RE: bolniški stalež po abraziji 31.7.2007 12:51:17
Neža7
Lep pozdrav
Jaz sem dobila 3 tedne bolniške po abraziji v 19t nosečnost, vendar sem tudi morala svojega otroka rodit, ki je trajalo kar 8ur. Ne vem ali je tudi to kakšen razlog za 3 tedne. Sedaj moram počakati 4-6mes preden lahko znova poskusim.
RE: bolniški stalež po abraziji 12.9.2007 22:19:53
Anonimen
Po abraziji v 10.tednu sem dobila od bolnice bolniško za en teden, vendar bom podaljšala na 14 dni in moja zdravnica se s tem strinja. Enostavno krvavim in imam občasne bolečine, pa tudi fizično in psihično nisem pripravljena za službo in sedenje dnevno 8 in več ur. Že sedaj če predolgo stojim ali sedim v enem položaju me moja maternica takoj spomni na horizontalo.
Ampak verjetno je vse spet odvisno od vsake posameznice in njenega telesa.
RE: bolniški stalež po abraziji 13.9.2007 12:15:04
hmm
Po abraziji v 9. tednu sem dobila 2 tedna staleža, en teden so mi ga dali v bolnici, en teden pa osebna zdravnica. Ta dva tedna sta mi še kako prav prišla, da sem se pobrala, sploh psihično, nekaterim pa najbolj ustreza, da gredo čimprej v družbo, saj tako lažje pozabijo.
RE: bolniški stalež po abraziji 15.11.2007 19:32:00
amy81
v 9t sem imela abrazijo (odmrtje ploda) bolniške sem pa dobila 2tedna, fizično sem se sicer počutila ok, mi pa ni bilo prijetno se soočit s sodelavci in njihovimi sočutnimi pogledi in vprašanji Kako sem!!!! Me je to najbolj morilo!
RE: bolniški stalež po abraziji 16.11.2007 10:08:52
Joob
Ker je imel plod napako, ki ni zdruzljiva z zivljenjem, sem morala prejsnji teden na prekinitev nosecnosti...bolniskega staleza sem dobila 21 dni. Noseca sem bila 14t in 5dni.
RE: bolniški stalež po abraziji 28.2.2008 15:44:12
sunny24
Po abraziji v 7. tednu sem danes knčala z bolniško - 1 teden. Mi je pa na navodilih, ki so mi jih dali v bolnici, pisalo, da po splavih in abrazijah pripadajo 3 dnevi bolniške skupno z dnevom, ko je bil poseg opravljen. G mi je pa rekla, da če si npr. 7 tednov noseča, ti pol pripada 7 dni bolniške (v bistvu, tolk tednov kot si noseča, tolk dni ti pol pripada bolniške-10 tednov, 10 dni bol).