Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolniška komisija in začasen naslov 30.1.2010 16:30:18
|
|
|
|
chiar
|
Po mojem bi trebala javit vsem začasni naslov, kje živiš, od svojega ginekologa, do zdravnika, da vedo kje prebivaš in kje te najdejo. Tak imam jaz. Med prvo nosečnostjo nisem imela nobenih problemov , tak da se s tem nisem obadala. Zdaj pa sem šele čist na začetku nosečnosti.
|
|
|
|
RE: bolniška komisija in začasen naslov 31.1.2010 10:11:24
|
|
|
|
Jada82
|
Ja, jaz sem bila v času porodniške na začasnem naslovu, s tem, da začasnega niti nisem imela prijavljenega. Vseeno me je seveda skrbelo. Tako da sem potem klicala na ZZZS, tisto zdravnico, ki mi je izdala odločbo in povedala situacijo, pa je rekla, naj kar svojo zdravnico obvestim. Potem sem klicala v ambulanto in povedala sestri osebne zdravnice, ta mi je rekla naj javim na ZZZS, pa sem rekla, da so mi tam rekli, naj osebnemu zdravniku javim. Potem je sestra zabeležila začasni naslov v računalnik. To je bilo to. Zdaj sem že na porodniški. Bolniško sem imela (da je ZZZS plačeval) novembra, decembra in del januarja. Nihče me ni kontroliral. Se mi je pa še bolj fajn zdelo, itak bi me kontrolirali na stalnem naslovu verjetno, vendar bi potem jaz povedala, da sem tako uredila po telefonu, da sem na začasnem ... pa itak je pri zdravniku zabeleženo. Pomoje manj, kot se sikiraš, bolje je Vseeno pa kliči na ZZZS in javi osebnemu zdravniku! Veliko sreče!
|
|
|
|
RE: bolniška komisija in začasen naslov 31.1.2010 16:35:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Osebni zdravnik ima moj začasen naslov - vsi recepti, bolniški listi so izdani na začasen naslov, ne vem zakaj pošljejo odločbo o bolniški na stalen naslov, na krajevnem uradu, kjer živim, sem tudi prijavljenega, tako da imam potrdilo o začasnem bivališču.
|
|
|
|
RE: bolniška komisija in začasen naslov 1.2.2010 8:00:22
|
|
|
|
veška
|
Jaz sem imela podobno situacijo. Imam začasen naslov in bolniško. če si zaposlena moreš itak v podjetje nesti spremembo naslova in oni javijo na zzzs, ter ti pol pošiljajo na pravi naslov odločbe, če pa nisi pa neseš tisti odrezek iz občine, ki je obvestilo na zzzs in ti bojo spremenili naslov, pa ne bo problemov. Potem te bojo iskal na začasnem.
|
|
|
|
RE: bolniška komisija in začasen naslov 2.2.2010 8:32:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Na firmi imajo odrezek od začasnega naslova, vse imam urejeno, odločba je prišla pa še vedno na stalen naslov. Pa saj meni je bolje tako, ker mi lahko od doma sporočijo, da so me iskali in bi bila v tem primeru doma.
|
|
|
|
RE: bolniška komisija in začasen naslov 2.2.2010 13:53:16
|
|
|
|
veška
|
Jst sem mela iste probleme dokler jim nisem v službi dopovedala da morejo spremenit oni moj naslov in poslat zzzs-ju tisto potrdilo. Problem je če te iščejo doma pa te ni, pa starši rečejo da imaš začasni naslov nebojo upošteval, vsaj pr men so komplicirali. Pa smotano je za nadljno urejanje dokumentov, ter patronažna sestra pride tud pol na stalni naslov, če ni pri zzzs- ju spremenjen naslov.
|
|
|
|
RE: bolniška komisija in začasen naslov 2.2.2010 15:45:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Moji prijateljici niso komplicirali, pa ima isto z naslovom kot jaz. Doma so povedali, da živi na drugem naslovu, ona je pokazala potrdilo in je bilo vse ok. Glede patronažne pa tudi ni problema - vsaj v prvo ni bilo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?