Aurea
|
Moje mnenje je, da je verjetno vsaka na bolniški z razlogom in ne kar tako, kot morda želijo nekateri "anonimneži" (no, že to dosti pove o njih - še nicka si ne upajo nadeti) namigovati. Kar se mene tiče, bi tudi raje delala, kot da sem na bolniški.... Vedno sem mislila, da bo pri meni tako - zanositev, devet mesecev brez pretiravanja, a še vedno športna aktivnost (lahkoten tek, plavanje, mogoče aerobika...). No, pa me je na realna tla postavil rjav izcedek in krči po lepem nedeljskem popoldnevu, ki sem ga preživela na zelo športen način. Torej sem (hvalabogu, brez problema pri ginekologinji) dobila bolniško in se umirila. Ko je tudi izcedek popolnoma prenehal pa so se začele hude slabosti in neješčnost, zato sem šla kar k splošni zdravnici, ki mi je priporočila še počitek do novega ultrazvoka, potem pa bomo videli. Moj nasvet tistim, ki ne dobite bolniške od G, pojdite kar k izbranemu zdravniku, ker ste pač do tega upravičene - mislim, jaz si ne predstavljam, kako bi naj delala (pa imam svoje delo zelo rada in ga opravljam z veseljem), torej, kako naj delam, ko zaradi slabosti komaj stojim pokonci. Še vedno pa močno upam, da bodo težave ponehale in bom naslednji teden že spet lahko aktivna v službi. LP, A
|