|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolniška
20.5.2008 10:06:49   
A_A
Zdravo!

V aprilu sem bila en teden v bolniški za nego otroka. Nato sem direktno iz te bolniške nastopila v bolniško zase, ker mi je FUUUL slabo, bruham večkrat na dan in vrti se mi non stop. No, G me je opozorila, da imam lahko bolniško do 30 dni, nad 30 dni pa mi jo mora odobriti komisija pri ZZZS. Sedaj pa me zanima, ali v okviru teh 30 dni spada tudi tisti teden bolniške, ki sem jo imela zaradi bolanega otroka? Ali se teh 30 dni šteje samo za mojo bolniško?

Še to: ali je res da moram delodajalcu prinesti bolniški list za vsak mesec posebej.. se pravi, jaz bom imela bolniško v aprilu in maju, ali to pomeni da moram do 30.aprila prinesti v službo bolniški list za dneve v aprilu in potem še enkrat bolniški list za tiste dni ko bom na bolniški v mesecu maju?

Hm, upam da nisem preveč zakomplicirala in da sem jasno napisala user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolniška
20.5.2008 10:18:10   
higuys
vsaka na novo odprta bolniška se šteje  - na novo user posted image . Se pravi 30 dni za otroka, 30 zate. In ja za vsak mesec se nosi bolniški list delodajalcu - zaradi obračuna plač.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2008 10:22:24   
A_A
hvala za hiter odgovor user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2008 10:32:50   
aluš
Za otrok mislim, da za isti razlog ne moreš imeti več kot 14 dni bilniške. Mora dati pedatrinja že po 14 dnevih na komisijo.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2008 15:54:02   
kajajaka
upam, da si bolniški list za april oddala, ker ne vem kako so ti drugače obračunali plačo... user posted image

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?