|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolniška-kontrola-ukrepi?
25.8.2009 15:14:08   
glen
Pozdravljeni.
Moja tašča je na bolniški že dobra dva mes. in ima predpisano zadrževanje na domu.
Kaj se zgodi,če dobi kontrolo in je ni doma(v primeru da ni pri zdravniku,kar je dovoljeno)?
Lahko dobi odpoved?
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolniška-kontrola-ukrepi?
25.8.2009 15:15:32   
dašabina
glede na to, kar ima zapisano v odločbi in glede na pravilnike, ki veljajo pri njenem delodajalcu, je to lahko tudi skrajni ukrep...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2009 15:20:07   
glen
dašabina hvala.
Jaz ji enako pravim,ona pa je drugačnega mnenja,ker je kao več kot mes. na bolniški in je v breme državi ne firmi.
A lahko kje zaprosi za dovoljenje ,glede na to ,da se gre za en pogreb v družini?

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2009 15:27:15   
Lunca1
Kontrolo pošlje država in ne delodajalec. Bi se pa jaz na njenem mestu pozanimala, če bi šla lahko na pogreb.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2009 15:33:05   
diva 4
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Kontrolo pošlje država in ne delodajalec. Bi se pa jaz na njenem mestu pozanimala, če bi šla lahko na pogreb.

Točno tako.Jaz sem bila prijavljena na zavodu za zaposlovanje .Med tem časom sem bila na bolniški 4m. Pa sem od zzzs dobila kontrolo v dopoldanskem času.Enako je ,če si zaposlen.Sem morala cečo podpisat ob kateri uri je bila kontrola opravljena ,datum in naslov na katerem je bila opravljena kontrola.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2009 18:01:15   
dejčka2
So kontrole na domu odvisne od razloga bolniške? Razlika je če imaš zlomljeno nogo ali pa imaš vročino in se slabo počutiš. Tiste ki ste imele kontrolo, zaradi česa ste ble v bolniški?

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.8.2009 10:26:57   
diva 4
Jaz sem bila v nosečnosti zaradi preeklampsije.

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.8.2009 8:58:06   
Bojana82
Jaz sem zaradi  nosečnosti v bolniški že 6 mesecev, pa do danes ni bilo nobene kontrole ( hvala bogu, ker sem več zdoma kot doma )....ampak baje da nosečnic, na splošno ne kontrolirajouser posted image !

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?