Azzurra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene res vedno bolj zanima kakšne imate vi to ginekologe - moj bi vam naložil še kakšno naduro. Nam se vedno samo smeje in pravi, da je vse to normalno. jaz za bolečine v križu nebi dobila niti minute bolniške od njega. res me zanima kako mu vi to poveste: čujte, a me date na bolniško, ker me boli križ? pa moj bi umrl od smeha ali pa bi me nadrl. to je povsem normalno, da te boli križ in to ni razlog za bolniško. Zanima me kako bi ti poleg tega da te ful svinsko boli križ previla 14 1-2 letnikov jim pomagala jest in pospravila ležalnike, potem prišla dam, kjer bi te čakal 14 mesečnik. Sori, ampak men to ni normalno, da delam, če sem doma se saj loh mal spočijem. In ne nakladam da me boli križ, ker če bi sigurno ne bi šla na fizioterapijo. Sicer pa vsak ima svoje mnenje in tudi moja ginekologinja mi je kar težko napisala za bolniško. Jap, ene poznamo tudi take situacije kot anonimen in take situacije kot jih opisuješ ti: Imam doma 16 mesečnega otroka, ki ima 14 kilogramov, imam nizko posteljico, ki prekriva maternični vrat, sem v 21. tednu nosečnosti, delam v knjižnici, kjer cel ljubi dan prekladam knjige in hodim gori doli po lojtrcah, torej imam deloma fizično delo, moj delovni urnik je od 10.30 do 18.30 in ob sobotah od 8. do 12. ure, med tednom pridem domov ob 19. uri, kar pomeni, da sem ves dan v službi in da popoldne ne počivam z dvignjenimi nogami, sem rh senzibilizirana, kar pomeni, da imam v krvi protitelesa, ki napadajo plod kot da je tujek, zagroženo mi je, da je to moja zadnja nosečnost zaradi te situacije, kri dajem vsaka dva tedna, en teden imam ambulanto, drug teden imam ultrazvok...in ja...hodim v službo. do zdaj mi še noben od ginekologov, ki jih obiskujem, ni omenil bolniške niti zdaleč, pa imam patološko nosečnost. tudi jaz sem utrujena in na trenutke obupana, ponoči ne spim že od 21. avgusta ko sem bila na nuhalni svetlini. koliko se komu zdi določena nosečnost rizična, pa kot vidimo, je stvar osebne presoje.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|