Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
bolniški dopust če je partner brezposeln 18.9.2005 11:57:45
|
|
|
|
pikala
|
Živijo!
Ne vem, ali jaz ne najdem, ali pa res ni več teme "družinska zakonodaja", zato sem si drznila moje vprašanje kar malo uturiti sem. Zanima pa me, če kdo slučajno ve, ali je mogoče, da fant vzame bolniški dopust za otroka, če sem jaz uradno brezposelna. Delam preko avtorske pogodbe in sva izračunala, da se nama bolj izplača, če on ostane doma, pa rad bi bil tudi malo več z njim, ker ob službi in hiši za to nima veliko časa.
Hvala!
|
|
|
|
bolniški dopust če je partner brezposeln 18.9.2005 12:17:51
|
|
|
|
Abby
|
Kolikor vem, lahko vzame bolniški dopust tisti, po komer je otrok zavarovan. Ne vem pa, kako je v primeru brezposelnosti, čeprav sama nisem zaposlena in sta otroka zavarovana po njem, ampak do zdaj še k sreči ni bilo treba razmišljati o bolniški.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.9.2005 17:26:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
bolniški dopust če je partner brezposeln 19.9.2005 7:48:03
|
|
|
|
čebelica maja
|
Res je, glavno da je otrok prijavljen na istem naslovu kot starš, ki jemlje bolniško zanj. Jaz npr. imam stalno prebivališče drugje kot otrok in sem si uredila začasno prebivališče, ki ga 1x letno podaljšujem. Brez začasnega bivališča pa ne bi dobila bolniške zanj, ker imava drugačna naslova.
|
|
|
|
bolniški dopust če je partner brezposeln 19.9.2005 14:07:21
|
|
|
|
bianka
|
OJ!
če si ti brezposelna potem ne more iti na bolniško tvoj partner,ki ima službo.
Vsaj pri nas je tako,midva z mozem sva oba zaposlena,pa moram pri zdravniku vedno podpisat izjavo,ko sem na bolniški ,da je tudi mož zaposlen inda memore čuvat otroka.
Če je pri vas drugače pa nevem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?