|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolje...
1.2.2005 12:54:19   
Urša76
ja, počutim se bolje. sem se mal sama s sabo mogla pogovort o tem/vsem, kar se je zgodilo.

imela sem namreč ss v 8 tednu, kar me je blazno potrlo. odločila sem se da bom imela malega sončka sama, ko me je "najdražji" pustil in odšel k bivši.
a očitno ni bilo usojeno, da ostaneva s pikcem sama.

sem se potolažila, sprijaznila...pozabila pa ne bom nikdar. ne smem pozabiti na 2 prijatelja, ki sta mi stala ves čas ob strani in mi pomagala po svojih njboljših močeh. ja, prav ste prebrale, 2 fanta.

drage moje deklice, rada vas imam in vedite da vas nisem pozabila.
poljubček vsem,
urša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   bolje...
1.2.2005 13:00:19   
anadejka
Ohhhh Urška to je pa tako žalostno:((.Dvojna nesreča,bogica.Ampak drži se,tudi v tvoje življenje bo posijal sonček in takrat boš lahko imela malih štručk kolikor jih boš hotela.
Taka je usoda nimaš kaj,ampak življenje teče dalje in treba je it naprej.
Pišuka sam sem jezna kako te lahko fant pusti ko so nosečka in gre k bivši!!!Jest bi kar zbrcala.

Urška drži se!!!:miska::miska::miska::miska:

Lepe pozdravčke pa veliko sončka;)..........andrejka76:miska:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   bolje...
1.2.2005 13:01:08   
total
Vse naj naj ti želim,drži se nisi sama:bravo::bravo:

Lp:rozica:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   bolje...
1.2.2005 13:02:49   
KIRA
urša, nisi sama....:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   bolje...
1.2.2005 13:03:20   
baguSka
Urša76 sm vesela da si se nam javila!

Hudo mi je ko berem take besede in sm vesela zate da ti je bolje in res je lepo, da si imela ob sebi prijatelje, ki so ti stali ob strani. To je res zlata vredno..

Držim pesti zate in upam, da tud tebi kmalu sonček posije tako močno, da boš končno spet začutila tisti popolni občutek sreče!:rozica:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   bolje...
1.2.2005 13:10:32   
Urša76
punce,
hvala. ve ste res super prijateljice in, čeprav se med sabo ne poznamo, smo si tako blizu.

poljubčki vsem,
u

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   bolje...
1.2.2005 13:11:12   
baguSka
:love::love::love:..vedno tuki zate!;)

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   bolje...
1.2.2005 13:13:54   
anadejka
Vsi za enega eden za vse!!!:angel:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   bolje...
1.2.2005 13:15:00   
TVN
Me je ganila tvoja zgodba, Urša, ker poznam eno zelo podobno, le da se je ta od moje kolegice končala srečneje - z otročičkom. No, ja, sicer nikoli ne veš, zakaj je tvoja usoda hotela drugače. Mogoče pa ti je bilo prihranjeno kakšno drugačno trpljenje....
Pri moji kolegici zgodba - kljub luštkani punčki - ni končala povsem srečno. Vsekakor ti čestitam že k odločitvi za otroka v danih okoliščinah. Prepričana sem, da ti bo nekoč namenjeno pestovati štručko v krogu družine, z ljubečim očkom na čelu. Ne obupaj!

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   bolje...
1.2.2005 13:16:15   
cmokec
:bravo::love: kako sem vesela, da si se oglasila. :love::bravo:

tolikokrat sem mislila nate in te hotela poklicati, pa sem se zadržala, ker se nisi javila nič na RR. Opazila sem, da si potrebovala čas samo zase.

cmokec

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   bolje...
1.2.2005 13:23:59   
tinkamiška
Urša, da se ti še tule oglasim...res je fajn, kadar se tule mal pofočkaš, zmeri gledam ,če si mogoče mela čas in se kej oglasla. Mogoče se bo pa zdej kej obrnilo in boš mela mal več časa;), pa te bomo lahko mal več brale:bravo::bravo::bravo:

Medve sva zmenjeni, komi čakam:bravo::bravo::bravo:

Drži se!:rozica:

Poljubček,

Tinka

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   bolje...
1.2.2005 13:30:42   
Urša76
tina,
jaz tud koooooooooooooooomiiiiii čakam.

tud jaz sem vesela tvojih rr postov in mailov na prvat.

pa res upam, da bom imela v bodoče mal več časa da vam bom lahk mal več težila...
u

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   bolje...
1.2.2005 13:45:14   
Urša76
thanks, za lepe besede tudi tebi naja 78!

obljubim, da se kaj pofočkam.

lep dan želi,
urša

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   bolje...
1.2.2005 14:32:22   
Anitka
Urša predraga, zelo mi je žal ob tvoji bolečini. Vem, da moje besede ne morejo omiliti tvoje bolečine in stiske, a vedi, da lahko računaš tudi name. Tukaj sem tudi zate in če kaj rabiš le povej. Upam, da bo sonce sreče spet kmalu potrkalo na tvoja vrata in tvoje srce in se bo nasmeh narisal kmalu spet na obraz. Tvojega :angel: pa naj čuvajo vsi drugi :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: in vedi, da te spremlja in varuje visoko z neba.

Pa srečno,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   bolje...
1.2.2005 14:36:57   
Urša76
Anitka,
hvala lepa za tvoje besede in lepe želje.

moj pikec je ziher mala zvezdica na nebu. ga vsak večer poiščem na nebu in mu povem, da ga imam rada.
pa da naj pazi na moje rr-ovke.

poljubčka,
urša

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   bolje...
1.2.2005 14:39:19   
Anonimen
Hudo je.oh to življenje kako se včasih kruto poigra z človekom:(
Upam da ti ne bo kdaj na pamet prišlo,da mu odpustiš,če ga slučajno prime,da se vrne k tebi...pri takemu idio....opostite nikoli ne veš.Veš zaslužiš boljšega partnerja,ki te bo spoštoval in ljubil ne pa pustil v najhujših trenutkih na cedilu.

Tudi zate je sreča in materinstvo.:rozica:

(odgovor članu Urša76)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   bolje...
1.2.2005 14:40:49   
pupika
Urša sem vesela zate, da ti je malo bolje. Sem ti že mislila privat poslati sporočilo, pa sem rajši pustila času čas.

Tvojo pikico pa varujejo :angel::angel::angel:

Me je pa tale tvoja izkušnja res zelo prizadela, ker sem se takrat spomnila na tvojo vedeževalko, kaj ti je takrat rekla.

Nekje v daljavi te nekdo čaka, ki mu pomeniš neizmerno veliko.

Lp, zate :rozica::rozica::rozica::rozica:

pupika

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   bolje...
1.2.2005 14:48:48   
Urša76
hvala lepa neva6.
naj ti povem, da tudi pod razno ne mislim nikdar bit več z njim. oprostila sem mu, pozabila pa ne bom nikdar.

pupika, hvala tudi tebi. ti se kar oglasi, se bova na kako kafetko dobile.

lp, in poljubčke pošilja
urša

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   bolje...
1.2.2005 15:15:56   
Urša76
drage moje,

hvala lepa vsem za... saj veste: za vse.

želim srečo vsem tistim, ki si želite :modri: :duda:.

oz nasploh vse dobro pri vsem česar se že lotite.

rada vas imam, ker mi vedno stojite ob strani,
urša

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?