sabi
|
pozdravljeen punce, no naj vam razložim! Vrtec smo dobili in prejeli smo priporočeno pošiljko v soboto-odločbo da smo sprejeti v vrtec in da začnemo s 4 januarjem.Pri nas je to popolnoma nov vrtec in bo otvoritev 4 januarja, zato nam je bilo rečeno, da sigurno ne bomo dobili vrtca, ker jih sprejmejo v jasli samo 112, mi pa smo bili na 130 mestu, nato pa so nam sporočili, da je občina dovolila odpreti še en nov oddelek, tako da je bilo samo vprašanje, koliko jih bo odpovedalo in koliko ne bo odposlalo nazaj odločb da vrtca ne rabijo, zato smo mi upadli noter. KAr se tiče moje bolniške, če jaz zbolim seveda bom šla na bolniško(tudi inšpekcija je že bila), če pa bo zbolel otrok, to pomeni, da se zavedajo da je otrok majhen in da bo zbolel, če pa se bo to prevečkrat dogajalo, pa oni takih ne rabijo in da jih družinski problemi ne zanimajo, to je v naši firmi že leta problem, ker pa vas zanima kaj počnem-odpiram restavracijo, v kateri pričnem z zajtrki ob 6.00 zjutraj in je baje prepozno da povem sredi noči da me ne bo, ker spijo ostali.Moj mož pa je v novi službi dobre 3 tedne in si ne upa še jemarti dopusta, vsaj dokler ne bo pogodbe, če pa je to potrebno pa bo sigurno odšel, tako kot tudi jaz, saj konec koncev kot pravite same, služb je ogromno in moja bebika je na prvem mestu.Zanima pa me glede bolezni zato, ker smo isti dan dobili tudi vzasebno varuško, ki čuva 7 otrok za isto ceno, kaj je bolj priporočljivo? lp. sabina
|