|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolezni in nosečnost
16.3.2008 17:28:59   
onur
Prosila bi za nasvet. Začelo se je danes in čutim, kot da je to začetek viroze. Malo me je špikalo v grlu, slabo se počutim (utrujeno). Tako sem danes spala do 15.00 popoldan in mi je prav pasalo. Za kosilo sem vstala in pojedla. Glede na to, da sem noseča, si pomagam lajšat prehlad s čajem in medom. Kaj od naravnih zdravil bi v tem primeru še lahko vzela. Zaenkrat se mi vročina še ni pojavila. bomo videli kako bo jutri, ker če bo še slabo, bom vzela bolniško da se pocajtam do konca.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolezni in nosečnost
16.3.2008 18:17:22   
Blueberry
Lahko vzameš Lekadol. Aspirin se v nosečnosti odsvetuje. LPuser posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2008 18:17:57   
Muca Copatarica
Eno od naravnih zdravil je čebula narezana na majhne koščke prelita z dvema žlicama medu. Pustiš čez noč, da nastane sok in to piješ po 1 žlico 3x na dan.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2008 18:18:50   
Taula
Za grlo lahko kupiš Panthol. Je primeren za user posted image .

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2008 19:54:37   
lex
česen si prepražiš na olivnem olju in potem to olje naliješ na žlico s sladkorjem in poješ. potem pa se zavij v odejo in odspančkaj noč. Ponavadi pomaga takoj. Česen je narvni AB tako, da...

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2008 21:42:55   
BUŠICA
sem tud imela virozo-kar težko in sem preležala 1 teden ob čaju,medu in fiziološko za nos.ko se je začel še hud kašelj, sem pila nek sirup, ki je primeren za user posted image in preživela(se mi je zdela najhujša bolezen doslej, prav zardi tega, ker sem odbolehala brez zdravil).

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2008 6:35:11   
srki
Tudi jaz sem imela virozo, lajšala sem  si jo s čajem, limono in medom, pa s fiziološko. SE mi zdi, da so tudi tablete Isla mos naravne in bi jih lahko uživala, so pa za grlo. SAmo jaz sem skeptik in rajši nič, samo v izjemnih primerih. še lekadola se ne bi upala vzet, ker v prvih treh mesecih odsvetujejo kakršnokoli zdravilo, tudi Lekadol. Pa počivaj. Česesna sem se jaz tudi že skoraj poslužila, pa je potem minilo,tako da sem se ga izognilauser posted image .

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2008 8:35:29   
ursalara
Lahko uzivas lekadol,sirup za iskasljevanje-Slezov sirup,za bolece grlo panthol,cim vec tekocine ter počitka!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Spolnost med nosečnostjo
pikpiki

Kolikokrat na mesec ste imele/imate spolne odnose med nosečnostjo?

0_x_ mesečno (29%)

1x mesečno (14%)

2x mesečno (17%)

Do 5x mesečno (17%)

Do 10_x_ mesečno (9%)

Več kot 10_x_ mesečno (14%)

Število vseh glasov: 90

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!