Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
bolezen, bolezen in bolezen 23.1.2007 6:39:38
|
|
|
|
kity
|
Živjo , punce, tudi pri nas je pestro že cel teden.Najprej je zbolela srednja hči(7 let) bruhala je celo noč nato driska , na vsak način sem poskušala želodček umiriti pa ni in ni šlo.Spila je eno žličko čajčka pobruhala pa ogromno živa groza .Komaj komaj smo to umirile in glrj ga zboli starejša hči (12 let) diagnoza ista , nekaj ur za njo še jaz in nato še mož .Kar rinli smo se na wc prednost je imel tisti ki bruha ma nevem od kod je toliko te tekočine, koliko lahko človek bruha in ne enkrat ampak vsako uro, trajalo je celo noč . Cel vikend smo poležavali kot kure enostavno nesmo mogli še glavo dvignt , komaj komaj smo čuvali (7 mescev) revica je bila tolk pridna kot da bi vedela da smo vsi bolani. No sedaj smo kokertoliko uredu (jaz mož starejša hči), razen tega da ima mož tako drisko , da sam sebe sreča na wc . Na evo nocoj pa srednja hči dobi vročino 39 , pa smo spet tam najmlajša pa dobila drisko .Punce živa groza , nevem več kaj naj storim še sama sem komaj na nogah. Mah, upam da ne bo še kaj slabše , da bo ostalo samo pri tem .Aja da vam še nekaj povem , mož je v službi ni na bolniški je pa strojevodja(vozi vlak) si lahko predstavljate da hodi kar naprej v stranišče
|
|
|
|
RE: bolezen, bolezen in bolezen 23.1.2007 6:42:36
|
|
|
|
srki
|
Ojoj, kiti, to pa res ni zavidljiva situacija. Še dobro, da ste se tako uskladili glede WC-ja . No, pa čimprej se pocajtajte .
|
|
|
|
RE: bolezen, bolezen in bolezen 23.1.2007 11:19:22
|
|
|
|
bskrle
|
Tdu pri nas je pestro, Lucija vročina, nato smo pristali na vetolinu, danes ponoči driska, se je kašelj razvil v rense težave, čez vikend jeimela tudi vročino, verjetno zaradi zob, ta srednja kašlja, je bila prejšnji tedne doma, jaz sem imela vročino skoraj 40, mož skoz nekaj jamra, ampak ležal pa še ni nič ... Komaj čakam na poletje ...
|
|
|
| Stran: [1] |
prva zaposlitevV kolikšnem času po končanem izobraževanju ste dobili prvo zaposlitev v svoji stroki?takoj (
43%)
1- 2 meseca (
12%)
3- 6 mesecev (
10%)
6- 12 mesecev (
8%)
po več kot letu dni (
12%)
po nekaj letih (
15%)
Število vseh glasov: 262Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!