|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolezen!
20.5.2005 11:09:44   
chips
Živjo. No včeraj zaradi mojih skrbi z vročino in bolečim grlom sem odšla k svojem zdravniku in je ugotovil da imam angino.
Ne vem kako je to mogoče saj sem skoz samo doma,še ven iz hiše ne upam iti ker sm v bolniški.Lahko pa da sem se od koga od nas v hiši nalezla???
No za konec me je še pa kregal,da sem doma pa se nič ne pazim, da je isto kot če bi bila v službi.Jaz pa sem skoz doma, nikamor ne grem še kosilo mi tašča skuha ker hrane sploh ne morem vohati!
Komaj kaj pojem,ker mi gre kar na bruhanje tako da večinoma kar ležim in počivam on pa mi pride s tako izjavo.
Mi je še bolj dan pokvaril...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   bolezen!
20.5.2005 11:14:09   
Anonimen
V rit naj gre!

(Pa ne v tvojo) :)-

Upam, da se boš čimprej pozdravila, pa ne sekiraj se! :rozica:

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   bolezen!
20.5.2005 11:14:10   
Anonimen
V rit naj gre!

(Pa ne v tvojo) :)-

Upam, da se boš čimprej pozdravila, pa ne sekiraj se! :rozica:

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   bolezen!
20.5.2005 11:14:34   
Anonimen
Ups, tole je blo pomotoma dvakrat! :ups:

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   bolezen!
20.5.2005 11:47:48   
chips
Ja res!!!!!
Dal mi je pa samo OSPEN,in nič drugega ,kr baje ne smemo :nosecka: dobenih tablet.Ampak kaj pa naj vzamem za vročino???
Je rekel naj pokličem v lekarno ,in da mi tak nimajo kaj dati ,ker dokler nisem noseča 4,5 mesecev ne smem nič vzeti.
Sedaj si pa kr mrzle obkladke devam na čelo,mogoče bo pomagalo.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   bolezen!
20.5.2005 11:52:34   
Margareta
Živjo,

Predvsem poskušaj pozitivno razmišljati, čeprav vem da je težko.:rozica:
Jaz sem v začetku nosečnosti prebolela prvo virozo, potem v 6. mesecu pa še drugo
Pa veliko tekočine popij, jaz sem spila 2 l čaja na dan, ampak sem dala notri samo 2 vrečki, tako da ni bil premočan.

lp

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   bolezen!
20.5.2005 11:55:41   
Anonimen
Pa saj lekadol lahko vzameš. Ti kar vzemi, če imaš vidoko temperaturo, saj antibiotik bo potem kmalu prijel in ne bo več treba.

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   bolezen!
20.5.2005 12:04:15   
smeško
Kar se tiče zdravil, jih v nosečnosti ni priporočljivo jemat, sploh pa če ti zdravnik ne dovoli,ker nekatera škodujejo:duda: .Jaz tudi prebolevam neko virozo,pijem samo čaj, jem pa juhice, zelenjavo in sadje in moram priznat, da deluje.Po treh dneh ležanja se počutim bolje.

Upam da boš čimprej okrevala, to velja tudi zame :)

LP :muca:

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   bolezen!
20.5.2005 12:57:32   
pi
Lekadol pa res lahko vzameš. Meni je G rekla da lahko vzamem 3 krat po 2 na dan, ko sem imela grozne glavobole.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   bolezen!
21.5.2005 12:39:21   
Nyah*
Pozdravljene!

prvic tudi na tem forumu:ups:!

Jaz sem vceraj ( in se enkrat danes zjutraj za ziher) zagledala :roza:! Sicer je bila crtica rahla, a je bila :bravo::bravo::bravo:!

Na zalost sem tudi zbolela (vceraj), imam mocan prehlad, malo vrocine, kasljam, pa me zelo skrbi, saj veste, prvic :nosecka:, cakala 9 mesecev,...
Ali je lahko kaj narobe?

Ful me skrbi, G ima pa zacetek junija!

Lep dan, pa
:rozica::rozica::rozica::rozica: vsem!

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   bolezen!
21.5.2005 16:53:22   
smeško
Pozdravljena!
Narobe ni nič, samo res ne jemat tablet, če ti jih ne predpiše zdravnik ali g.!!!!V vsaki škatlici je navodilo,piše pa:Preden vzamete katerokoli zdravilo, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.To še ne pomeni, če je nekdo imel glavobole, pa mu je g. povedala, da lahko jemlje tablete, da to velja za ostale!!
Nekatera zdravila škodujejo plodu in njegovemu razvoju.
S tem se ni za igrat.

Nyah, če te res skrbi pokliči svojega osebnega zdravnika in ti bo on več povedal.Pa brez panike in pazi nase.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?