|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolecine v jajcniku
31.10.2006 18:52:54   
taja1
Zanima me kaj je lahko narobe, ce imas bolecine v jajcniku v dneh po ovulaciji, do menstruacije.

Bolecine niso hude, so pa motece.

Hvala za pomoc in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolecine v jajcniku
1.11.2006 9:58:22   
tinkamiška
Taja na takšna vprašanja je težko odgovarjat, ker nismo strokovnjaki, pa še tisti te bi morali pregledat, da bi ti lahko čisto konkretno odgovorili.
Lahko, da te bolijo še od ovulacije, ker mene nikoli ne boljijo samo na tisti dan, ko naj bi bila O, ampak kakšen dan prej in po tem. Lahko, da imaš kakšno vnetje, ampak potem bi te po mojem boleli, ša druge dneve ne samo od O naprej.
Jst pač mislim, da je to posledica O in potem priprava na M. Je pa to čisto laično menje...

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.11.2006 16:39:29   
taja1
Vprašanje sem postavila, ker sem mislila, da je morda katera imela podobne bolečine.

Prijateljica, ki je zdravnica meni, da imam morda brazgotino, ki je ostala zaradi kakšnega vnetja v preteklosti. user posted image

Ima katera podobne izkušnje?

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2006 14:00:27   
Pinkyca
Taja jaz sem imela take bolečine v levem jajčniku 2 meseca nazaj. Bile so intenzivne od O naprej pa vse do user posted image . Čisto vzhičena sem bila prepričana da sem user posted image . Potem pa je prišla user posted image  - malo bolj intenzivna kot običajno.user posted image  Dobro je to, da je bolečina popolnoma izginila sama od sebe. Poročaj!

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2006 14:08:26   
tinkamiška
Taja, upam, da me nisi narobe razumela, nisem hotela nič slabega povedat, samo to, da je zelo težko takole ugotavljat kaj bi lahko bilo narobe, če je sploh kaj narobeuser posted image

Glede brazgotin, jst sem jih imela polno in tudi polno zarastlin, po jajcevodih in maternici, ki so bile posledica raznih vnetij, ampak ni nujno, da se te naredijo. Pa nisem imela takšnih bolečin, kot jih ti opisuješ. V bistvu je bilo vse normalno, čutila sem svoje O imela redne M, nobenih čudnih izcedkov, bolečin, le zanositi nisem mogla. Tako, da ne vem, če so te bolečine povezane z brazgotinamiuser posted image

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2006 15:55:06   
taja1
Ma ne, Tinka, saj vem, da nisi nič slabega mislila. Tudi jaz vem, da je bolje da vprašam G. Kakšno mnenje pa vseeno ne more škodit.

Moje bolečine se pojavljajo že kar ene pol leta. Ko sem G vprašala, kaj bi lahko to bilo, mi je rekla, da je to O.
Ta mesec pa sem bila bolj pozorna in opazila, da to ni samo med O, ampak tudi po O pa vse do M.
Glede na to, da že tretji mesec delava na user posted image , pa še nič ni, sem pomislila, da je morda tudi to lahko vzrok.
Potem pa mi je še prijateljica te zarastline omenila...
Kaj pa jaz vem...

Mogoče pa ni nič narobe in me daje psiha...

Ma psiha gor, psiha dol. Meni ti psihološki delavniki ne gredo v račun.
Če bi bilo vse ok, bi se moralo prijeti in če se ne prime, nekaj ni v redu. To je zame logično.
Kaj ma pa moja psiha zraven pa res ne razumem. Se pravi, da bolj kot si želiš user posted image , težje prideš do njega? Kje je tu logika?

Punce, vam povem, da še pri nobeni stvari nisem bila tako zmedena kot sedaj, ko bi rada otroka. Nič mi ni več logično.

Logično bi bilo samo to, da je neki narobe. In zakaj moram potem eno leto čakat, da mi povejo kaj to je?

Po eni strani so tiste, ki imajo težave in vedo kaj je narobe z njimi na boljšem. Pri njih se vsaj kaj premika. Jaz lahko samo čakam in upam, da je vzrok psiha.

Ma kar neki....

Se opravicujem, ampak danes res nisem najboljše volje.

Pa lep pozdrav.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2006 17:35:14   
Anonimen
taja1, jaz sem imela tudi bolečine od ovulacije pa do M, vsake par mesecev me je tako zvilo, da nisem mogla čisto ničesar. Huda bolečina je trajala od dveh dni do skoraj tedna. Takrat me je na dotik bolel cel spodnji del. Ko sem šla na stranišče so bile hude muke, seksa nič, ker je bolelo kot hudič. Enkrat sem celo ležala v bolnici Petra Držaja zaradi suma na slepič. Pa so mi kasneje ugotovili, da imam ciste na jajčnikih in da je to vzrok mojih bolečin, ker občasno cista poči.
Pojdi na pregled k svojemu ginekologu, če imaš ciste ti bo videl že z UZ.

Lp, jjasna

(odgovor članu taja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2006 17:54:04   
Anonimen
Kaj potem je možno da te pri ovulacji tako trebuh boli? Jaz sem že cel dan neka boga, pa sedaj me na desni strani tako boli, pa je možno da je to od ovulacije, predvsem zato ker sem komaj nehala jemati tablete, pa mi še ni čisto jasno kdaj imam ovulacijio? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2006 21:12:35   
mala zirafa
Če vama že  v tretjo ni ratalo ni straha.Mnogi se borijo po več kot eno leto. Seveda ti želim da vama čim prej rata.Ampak zaradi tega se ni treba sekirat.Glede bolečin pa ne vem, ker jih na srečo nimam, razen pred in med M nekaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.11.2006 15:25:45   
Luskan
Taja 1, potolaži se, to, da tretji mesec delata na user posted image , še ni nič, ne razmišljaj že zdaj o tem, da se ne prime in da je zato nekaj narobe; pri večini parov traja več kot tri mesece, da zanosijo (pri nama je trajalo pol leta). Tudi mene bolijo jajčniki pred in po O, sicer bolečina ne traja do M, možno pa gotovo je. Želim ti, da bi čimprej zagledalauser posted image

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.11.2006 21:09:50   
pot
taja1, jaz imam bolečine v jajčnikih odkar jemljem Klomifen, tako da se znova bolečine znova začnejo že kmalu po O in so prisotne vse do M. Lahko so krivi samo hormoni, ker se telo pripravlja na M. Sicer je pa razlogov lahko več. Glede na to, da se ti bolečine pojavljajo že pol leta, najbrž nimaš vnetja vsak mesec, lahko da gre samo za večjo količino hormonov.

(odgovor članu Luskan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.11.2006 16:27:44   
taja1
Hvala punce za nasvete. Resnično ste me potolažile, tako da ni več vse tako črno.

Upam, da res ni nič narobe in da bom tudi jaz prišla do svojega user posted image .

Bom pa vseeno malo do G pogledala.

Lp

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.11.2006 13:11:39   
taja1
Pozdravljene,

15-tega sem bila pri svoji G in ji povedala za zgoraj omenjene bolecine.

Razlozila mi je, da so rahle bolecine v jajcnikih pred O in po O do M nekaj cisto normalnega.
Ce pa so bolecine hujse in je prisotna se temperatura okrog 38°C, potem je pa treba do G.

Tako da je z mano vse ok.

Lep pozdrav!

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.11.2006 13:45:45   
pot
Super, lepo da si ok in da si sporočila. user posted image

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?