|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleci kolki med spanjem
10.1.2008 21:07:24   
frtina
Pozdravljene !

Zanima me, če je katera imela/ima podobno tezavo:Sem v 33 ted. in ker lahko spim samo na bokih, me ponoci zbuja bolecina v kolku(na katerem spim).tako se kar nekajx na  noc zbudim, ce ne že za na WC pa, da se je potrebno obrnat na drug bok. Torej ce ste imele/imate podobne tezave, me zanima kaj naredite ve? sem se ze tolazla, da sej bo boljs ko rodim....sam sem se spomnala, da takrat bom pa se itak  manj spala user posted image . sicer pa se takšnega pomanjkanja spanja ze nadvse veselimuser posted image !

lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleci kolki med spanjem
10.1.2008 21:12:18   
pinkiponki
Mene je isto bolelo, jst sm vs čas mislla oz si to razlagala kot, da se mi medenica širi. Ta bolečina je še vedno kdaj pa kdaj prisotna, pa sm že 15m po porodu, tako da ne vem, če je potem to res to, ampak je pa res kr zoprno. Čim manj bolečin in čim več lepih trenutkov z novorojenčkom.

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu frtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2008 21:19:21   
Azzurra
1. meni zelo pomaga blazina 190 cm v obliki banane, na katero se naslonim in jo objamem, tako razbremenim bok, na katerem ležim in resnično me manj boli, če spim objeta s to blazino, pa še trebušček naslonim nanjo, tako da je vse podprto in imam občutek, kot da spim sproščeno in na trebuhu

2. tudi jaz sem pred prvim porodom mislila, da zdej pa konec s spanjem, pa nas je novorojenček presenetil in je kar kmalu (2. meseca star) začel spat po več in več ur v kosu, pri 4. mesecih je pričel redno spat celo noč in trkam po svoji leseni glavi - jutri bo dopolnil 18 mesecev in spi po 11 - 13 ur v kosu, tako da mogoče boš pa spala user posted image  Mi zdaj pričakujemo drugega otroka, me pa kar malo stiska kako bo s spanjem. Ma, bomo vidli...

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2008 21:51:45   
Naja30
V obeh nosečnostih so me kolki in medenica boleli, no zdaj drugič to še traja user posted image  Začelo se je že kar kmalu, sem šele na polovici. Pomaga mi, da me dragi zmasira in spanje z blazino med nogami. Poskusi, res pomaga. Ko rodiš, lahko ta bolečina še traja nekaj mesecev, ker kar je šlo narazen, mora it še nazaj user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2008 21:59:37   
butara
Tudi jaz že lep čas spim z blazino med nogami. Pomaga.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2008 6:59:14   
katra55
Mene so tudi boleli, potem pa sem kupila tako dolgo blazino, da sem jo položila pod nogo in je pomagalao.

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2008 11:21:44   
sinskaT
Še ena s podobno težavo, pa sem 26t - torej se lahko kar lepo sprijaznim. No, saj si pomagam z dodatno blazino, pa je prec bolje. Je pa zanimivo, da to rahlo bolečino čutim le ponoči (v polsnu) in še to ne vsak dan. Oh, nosečniške radosti! Saj ni hudo, tolažim se,da se tako telo pripravlja, da bo porod čista desetka - en dva tri user posted image !

♪♫♪♫♫

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2008 17:21:17   
Naja30
Bodi vesela, da te samo ponoči boli. Mene kakšen dan vsakič, ko vstanem ali se samo premaknem.user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2008 23:10:08   
Anonimen
Naj vam še jaz povem svojo izkušnjo, ampak ni nujno, da vas zaradi tega boli.
Torej, bila sem prava bajsika, tehtala sem 35 kg več in ko sem ležala na enem ali drugem boku, me uje tako bolel zaradi te teže... zdaj pa moram potrkati, nimam več težav.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?