|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v ustih
5.1.2011 12:51:07   
biga
Moja punčka, ki bo 9.1. stara 10 mesecev, zadnje dni spet noče jesti (že prej sva imeli 2x takšno obdobje, pa je minilo). Ampak tokrat jo očitno nekaj boli, ker je tudi zelo sitna, skoz bi se nosila, ko jo dam v posteljico, je takoj jok. Ponoči se pa itak skoz zbuja, samo da se zdaj še razčuje in vrešči. Do zdravnika še nisem prišla, ker so imeli tako gnečo, da ne bi prišli na vrsto, zato ugotavljam, kaj jo muči. Za vikend je imela 3 dni vročino, max. 38.9, odtlej pa nič posebnega, zaenkrat ni prehlajena, ne kašlja, samo jesti noče. Včasih poje par žličk in konec, danes pa že joka, ko vidi žličko. Ponavadi ji uspem podturiti malo sadja skupaj s piškotom (namesto z žličko ji dajem kašico s piškotom in poje). Ko sem ji probala pogledat v usta, nič ne vidim posebnega, razen da je malo belo. Se mi zdi, da je že skoz, zobk pa še nima. Sem jo namazala s Calgelom in ko sem se dotaknila dlesni, je začela vreščati od bolečin. Kaj bi lahko to bilo? Ni videti belih oblog ali aft. A je pri katerem od vaših dojenčkov tako bolelo, ko so prihajali prvi zobki? Da so tudi zavračali hrano? ne vem, kaj drugega bi bilo. Sicer jo bom še enkrat peljala k pediatru, če bo šlo tako naprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v ustih
5.1.2011 14:10:13   
ribica.
čist verjetno so zobje. Moj otrok, sicer že malo starejši, se je podobno obnašal, ko je imal slinavko. Jaz na tvojem mestu bi predvsem poskrbela da pije, mogoče kak tekoči jogurt ali kaj da samo pogoltne, pa verjetno bo pasalo hladno. Potem boš pa tako videla kaj se bo izcimilo.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Otroški vozički
endrina

Katero znamko otroškega vozička ste izbrale?

Peg Perego (48%)

Quinny (25%)

Hauck (10%)

Mutsy (6%)

Stokke (4%)

Bugaboo (8%)


Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!