Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
bolečine v trtici in spodnjem delu križa in b... 27.2.2005 15:19:19
|
|
|
|
cat
|
Čao nosečke! Že nekaj dni me boli spodnji del hrbta oz. bolj v predelu trtice, in to takrat ko se naenkrat sklonim ali pa premaknem tako, kot očitno mojemu telesu ne ustreza. Zakaj se mi to dogaja? Ali ima katera podoben primer? Koko si lahko pomagam? Aja, sem pa na sredini 20 tedna:duda:. Ali je možno, da plodek pritiska na kakšen živec v hrbtenici? Na trenutke, mi kar "zašteka" noga (predvsem desna), oz. imam občutek kot da sem ukleščena. Lepo božajte bušije, in naj se va zgodi čimveč lepih stvari! Pa še to : a tiste, ki ste v 20 tednu že čutite svoje pikice? Mene je kr malo strah, ker nisem še nič konkretnega začutila, oz. zdi se mi da je bilo nekaj, ampak res nekaj malega, kot praskanje, pa še to vsak drugi dan ta teden. Ali je to to? Kdaj bo kaj bolj konkretnega? Res si želim že doživeti ta lepi občutek! :muca:&:duda:(20t)
|
|
|
|
bolečine v trtici in spodnjem delu križa in b... 27.2.2005 15:46:16
|
|
|
|
Joni
|
Pri meni je situacija zelo podobna - sem na sredini 20 t, pa tudi nisem še nič konkretnega čutila, včasih imam občutek, da me malo požgečka, pa da se prestavlja tja pa sem - to je pa vse! Edino včeraj me je dvakrat na rahlo pobrcal, to je bilo pa edino do sedaj bolj konkretnega! Je pa ena G rekla, da imam verjetno plod mlajši za kak teden, kot pa imam sedaj naračunano (PDP 21.7.)! Križ pa tudi mene boli in to desna stran - kot si sama opisala - to me boli že kar nekaj tednov, tako da ne vem od česa! Verjetno to spada k nosečnosti, čeprav je včasih prav hudo, ker komaj vstanem iz kakega ležečega položaja, ko kaka uboga ženica! Drugače pa je vse o.k. morfologijo pa imam 9.3.! Joni:metulj:
|
|
|
|
bolečine v trtici in spodnjem delu križa in b... 27.2.2005 16:03:28
|
|
|
|
petraCBU
|
Mene itak vse boli. Ravno tako kot tebe, me grabi "išjas" v desni nogi, pa v trebuhu me na vseh koncih in krajih špika in tišči, pravkar čutim tudi mednožne kosti - bolijo in skelijo. Že v 20. tednu hodim kot 100 let stara baba, kaj šele bo! Ampak tko mora mal bit, a ne :) P. P.S. Un famozen Magnesol - a se dobi brez recepta?!
|
|
|
|
bolečine v trtici in spodnjem delu križa in b... 27.2.2005 16:22:59
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz sem prvega :duda: začutila šele pri 22 tednih, pa še takrat tako rahlo, da nisem bila sigurna, če je to to,... Glede bolečega križa ipd, pa sem v prvi nosečnosti vprašala G, pa je rekla, to pač pride v paketu z nosečnostjo,...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?