Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolečine v trebuhu izginile 12.2.2008 23:54:06
|
|
|
|
lelčy
|
opisala si primer kot pri moji prijateljici, ki je tudi na začetku nosečnosti.njo prav tako občasno boli trebuh, zadnjič je bila pri G in pravi da je vse v redu.
|
|
|
|
RE: bolečine v trebuhu izginile 13.2.2008 6:31:59
|
|
|
|
*medica*
|
tudi mene je na začetku nosečnosti bolelo kot pri ...pol se enkat neha..ne vem točno kdaj se je pri men ta bolečina nehala ker se nisem toliko obremenjevala stem ker sem dobila pač inf. da se to maternica razteza in pač je taka čudna bolečina..in sem bla pomirjena..tud G mi je rekla da je to čist normalno...tko da ne se preveč obremenjevat in uživaj v nosečnosti vsak dan posebej, ker to je neki najlepšega...pridno božaj bušija
|
|
|
|
RE: bolečine v trebuhu izginile 13.2.2008 7:49:21
|
|
|
|
Mesečnica
|
Bolečine na začetku nosečnosti niso nič nenavadnega in zaskrbljujočega, če niso premočne. Če bi te kaj zelo zelo močno zabolelo, predvsem, če bi bila bolečina ostra, pa takoj pokliči svojo G. Tako so meni naročili. No, mene je na začetku prve nosečnosti zvijalo nekako tako kot pred M, pa sem bila zato prepričana, da nisem noseča, da samo M zamuja . Bolečine so se nehale nekje v 7. tednu. Zdaj sem na začetku druge nosečnosti, pa me tudi malo zvija. Sestra pri G mi je rekla, da v drugi in naslednjih nosečnostih lahko občutiš več bolečin, ker se občutljivost telesa poveča (predvidevam, da nekako tako, kot lahko prej začutiš prve gibe otroka kot v prvi nosečnosti).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?