|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v trebuhu
26.6.2006 11:59:27   
Tjaša1
Upam, da mi bo kera znala pomagati, Stara sem 25 let in že 1 mesec čutim bolečine v trebuhu in tudi trebuh imam zelo napihnjen. Menstruacijo sem imela 7.6.2006 in je trajala 8 dni. Prejšnji teden sem bila pri ginekologinji in je bilo vse uredu. Sedaj so me pa začele še bradavičke močno bolet in pogosto hodim na vodo.Ali je možno , da sem noseča čeprav sem imela menstruacijo, ali je problem kje drugje? Oba z možem si želiva da bi zanosla.
Hvala za odgovor!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v trebuhu
26.6.2006 14:33:11   
cocki
Draga Tjaša, znaki, ki jih imaš so lahko res ti, katere si želiš da bi bili! Možnost je da si noseča, mogoče si zelo malo in se zato prejšnji teden ni nič videlo, ko si bila pri ginekologinji!!! Svetujem ti, da počakaš še malo in narediš test ali narediš krvni test za BHcg in boš 100% sigurna!

Upam, da si user posted image , ti držim pesti!

Sporoči kaj in kako in pa ne razmišljaj preveč!!!!

(odgovor članu Tjaša1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolečine v trebuhu
26.6.2006 15:03:15   
Tjaša1
o jaz upam, da se ne motiš.
A odvzem krvi ti pri zdravniku ali pri ginekologu naredijo?
Vseekakor pa kar koli bo sporočim.

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.