|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v trebuhu
3.1.2006 16:03:28   
Naja30
Živjo, punce.

Evo mene nazaj user posted image . Sem izjokala vse solze, kar jih je bilo na zalogi,novo leto je minilo bolj klavrno. Res sem si dala duška in sem jokala,jokala... user posted image user posted image user posted image  Potem pa sem spet pogledala na naš forum (priznam, da me je nekaj gnalo sem gor) in sem se odločila, da bom govorila o tem. sicer govorim že skoraj en teden... Pa vseeno, tukaj gor sem našla kar nekaj tolažbe in pomoči v teh težkih trenutkih.

Zanima me, koliko dni po abraziji ste čutile bolečine v trebuhu oz. krčenje maternice. Jaz priznam, da nisem po cele dneve ležala doma,ampak sem šla tudi na kakšen sprehod, ko sem se bolje počutila. A je to lahko nevarno? Pa danes zjutraj semšla na obisk v službo in sem se poknala v avtuna sedež... kot ponavadi, saj sem pozabila na svoj boleči spodnji štuk... user posted image  In že ves dan čutim krče.

Lepo se imejte. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v trebuhu
3.1.2006 16:12:16   
KMALU
Poglej.. Jaz sem morala dan po abraziji na 11 urno pot z avtom- enostavno se drugace ni dalo in sem se pocutila kot povozena. Bilo me je strah, da sem naredila nekaj strasnega in, da ne bom mogla ponovno zanosit, saj me je bolelo kot hudic, imela sem izcedek se 4 dni in ves teden sem samo lezala in sla le na stranisce...
Po enem tednu pa je vse pocasi minilo. Pocakala sem na naslednjo M in nato sva zacela jovo na novo.. Po treh mesecih nama je uspelo in zdaj sem v 25 tednu...

Sprehod ti sigurno ne more skodit, le koristi lahko. Bolecine in izcedek so normalne (razen ce kri lije iz tebe ), tako da le mirno pocakaj, da mine in po nasledni M lahko pocasi zacnes delat na novem user posted image ..

Ti pa iz lastnih izkusenj povem, da sem bila kar precej nevozna, ko sva spet zacela delati na tem, saj sem hotelabiti noseca cim prej- pogresala sem to, da imam nekaj pod svojim srckom in zalostna sem bila, da sem to zgubila...
Dva meseca ni bilo nic, potem pa sva sla na morje, kjer sem se odlocila, da je dovolj smiljenja sama sebi, da je dovolj panike in nervoze in se se sprostila... Takoj za tem sem ponovno zanosila...

.. zelim ti cimprejsnjo novo user posted image  in cim manj skrbi...
Se najpomembnejse pa je da ne isces razlogov in vzrokov za SS, saj odgovora ne bom nasla. Nisi ti kriva, ni kriv tvoj dragi, ni krivo vreme, ni kriv..... nihce ni kriv!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolečine v trebuhu
3.1.2006 16:52:15   
Jančika_
Lepo, da si spet z nami.

Bolelo me je kak teden, tako ostro špikanje sem čutila. Zato sem tudi precej počivala, ker mi ni bilo prijetno.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?