|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v trebuhu
28.8.2008 16:52:36   
ninica04
Prosim za vašo pomoč: ponoči sem se zbudila ker me je ful bolelo v predelu trebuha in hrbta. Pa nekako mi je vse skupaj pritiskalo na pljuča, sploh nisem mogla dobro dihat. Pa je pač minilo in sem zaspala nazaj.
Sedaj me pa žel cel dan tako čudno tišči, tako kot da bi imela kamen namesto trebuha! Nič dobro se ne počutim, sem pa v 22. tednu. Boli me v predelu trebuha in zadaj, približno nekje tam kje so ledvice.. sej še sama ne vem točno. Pa sem misla, da bo boljše ko bom po službi malo počivala pa ni nič. A naj grem v dežurno, naj čakam jutri na svojo gin.? Prosim za pomoč
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v trebuhu
28.8.2008 18:07:08   
tanja040
Jaz bi takoj šla k zdravniku, upam da ni nič hujšega.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2008 20:01:19   
Naja30
Lahko greš direkt v porodnišnico. Na tvojem mestu ne bi čakala.

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2008 7:29:57   
lana17
Jaz bi šla k G. Lahko gre samo za vnetje ledvic. Sem bila zdaj v bolnišnici in sem imela cimro z enakimi težavami, vendar se je potem izkazalo, da ni nič, da so se bolečine pojavile zaradsi dolgotrajne vožnje in telo klicalo po počitku.

Želim ti, da hje vse OK:user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2008 7:32:14   
Anonimen
Tdui jaz bi se šla na tvojem mestu pokazat h G, bolje zastonj, kot prepozno.
Srečno. user posted image

(odgovor članu lana17)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Partner/ica in nosečnost
пеперутка16

Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?

Da. (60%)

Ne, vedno pozabi. (20%)

Ne, ne zanima ga/jo. (20%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!