|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v trebuhu
21.1.2008 9:47:17   
Tato
Mene samo zanima, ali je mogoče imela katera od vas, ko vam je rastel trebušček kake rahle bolečine ob tem.
Mene v zadnjem času, kar vseskozi spremlja bolečina. Ali je to normalno ? Sem v 13. tednu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v trebuhu
21.1.2008 9:53:08   
Dinki
Ne vem za kakšno bolečino bi šlo....načeloma rast tvojega user posted image  ne sme nič boleti trebuh, lahko te le boli v smislu ker se širi maternica in pritiska na jajčnike ipd....kako je s tvojo prebavo, je OK?

Želim ti vse lepo v user posted image

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2008 10:11:26   
Naja30
Boli te, ker se vse širi, vezi gredo narazen. Nič hudega ni to, vsaka user posted image  čuti bolj ali manj te bolečine.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2008 11:49:56   
izgubljena_ovcka
Bolečine so moj stalni spremljevalec že od začetka. Najprej sem imela manjše težave s krči v devetem, desetem tednu in krvavitve, potem se mi je zdelo, da se mi vse malo razteguje, zdaj imam pa konstantno otrdevanje in to že v 18. tednu, ki pa je včasih tudi malo boleče. Sem pa rekla da ne bom paničarila dokler za to res ne bo razloga...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2008 12:07:33   
tweetek
Mene tudi občasno kaj špika in boli, pa trebuh mi sicer ne otrdeva ampak imam občutek da bom počlauser posted image   - kot da bi čutila kako se koža in mišice raztezajo.... Baje da je to normalno.

Sem pa opazila da psiha vpliva na to - če sem pod stresom, nesproščena, zaskrbljena, utrujena, boli, drugače pa ne. Tako da imaš prav glede ne-paničarjenja, pa meni pomaga če si vzamem čas zase, grem na sprehod, me ljubi zmasira.... Pa ne brat takih slabih izkušenj ozr žalostnih zgodb na RR juuser posted image meni fejst škoduje.... Hormončki pačuser posted image

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2008 8:46:36   
Tato
G mi je za te bolečine sedaj predpisala buscopan in ruprut. Bom videla, če bo kaj pomagalo.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2008 20:25:49   
ms3
tud mene je bolelo in sem tud dobila boskopan. če te boli bolj ob strani je to zaradi čirjenja maternice. če pa te boli bol na sredi in odspodaj (kot pri menstruaciji) so lahko to krči. v tem primeru sem jaz vzela boskopan. pa čim več počivaj . tako je meni svetovala G in mi dala bolniško z 1 mesec.

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2008 9:14:04   
Tato
Ja ampak odkar jemljem buscopan je še slabše, tako, da ga danes ne bom vzela, saj mislite, da ne bo nič narobe? so pa bolečine bolj v želodcu.

(odgovor članu ms3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kdaj ste začeli z uvajanjem GH?

pred 4. mesecem (16%)

med 4. in 5. mesecem (28%)

med 5. in 6. mesecem (29%)

po 6. mesecu (27%)

Število vseh glasov: 313

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!