Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu hrbta 18.4.2006 12:48:51
|
|
|
|
KODA
|
Kaj pa,če ta bolečina prihaja iz križa,ker se telo prilagaja legi otročka?
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu hrbta 18.4.2006 13:00:05
|
|
|
|
TINA ZAJEC
|
ja, to razlago bi najraje vzela:::))) seveda, čist možno je tudi to, ampak bom v ponedeljek vseeno vprašala zdravnico..... hvala!!
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu hrbta 18.4.2006 16:25:19
|
|
|
|
mojca75
|
ja mene je tud bolelo, sam ne še v 13 tednu, pol v 26 pa ja! otrok pritiska na živec ischiadicus, - ta isti živec ki povzroča išias... sam pri 13 tednu še ni tolk velik da bi lahk kam pritiskal! Ne vem - vprašaj zdravnico....
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu hrbta 18.4.2006 19:49:07
|
|
|
|
nelly
|
Jaz sem v 14 tednu pa mi bolečina izžareva v trtico in nato v obe ritnici. Sem mislila da je bilo to od telovadbe, vendar očitno ni, ker bo zdaj že približno 2 tedna odkar me boli.
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu hrbta 19.4.2006 12:39:32
|
|
|
|
TiaSara
|
Mene je to bolelo že tam okoli 11 tedna, pa potem spet okoli 20 tedna, na srečo pa se je po določenem času umirilo in sedaj, ko nisem več v službi in zato ne sedim toliko časa, me sploh več ne boli. Ni pa preveč prijetno.
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu hrbta 20.4.2006 8:01:11
|
|
|
|
TINA ZAJEC
|
dobro jutro, jst sem še kar v službi, čeprav se mi vedno bolj zdi, da bo treba malo bolj počivat....mali ne da delat::))se vam zdi pametno se malo posilit delat ali bi bilo vseeno bolje malo izpreči in počivati? lep dan vsem bauhijem
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu hrbta 20.4.2006 8:18:03
|
|
|
|
MarijaPo
|
Zivjo Bauhinja, tudi mene je hrbet bolel ze od dokaj zgodnje nosecnosti. Zdaj (sem v 35. tednu) je pa total kriza. Na tvojem mestu bi cuvala hrbet in ne bi delala, ce bi me bolelo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Vprasanje za mamice -kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?pogosteje kot 1x tedensko (
16%)
1x na teden (
13%)
1x na mesec (
18%)
redkeje (
52%)
Število vseh glasov: 395Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!