Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu 29.5.2009 21:15:11
|
|
|
|
divans1
|
Počakaj na izostanek menstruacije, pa boš najbolj vedela, na čem si. Srečno!!!
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu 29.5.2009 21:20:51
|
|
|
|
BabyKitty
|
Sem v popolnoma identični situaciji, še datum pričakovane M je isti boli me že nekaj dni v spodnjem delu trebuha, zaspana sem za znoretpa še lulat me skoz tišči, veliko belega toka, še slabo mi je na čase... Aja pa toook mi paše jest pa nism ravno veliki jedec drugače... Aja pa nikoli v življenju nisem imela mozoljev, zdej pa kr neki bohtijo z mene, ne zdej kritično, ampak dva po obrazu in dva po dekolteju... bruh Če to kaj pomeni bova pa obe zvedele nekje 3.6.
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu 29.5.2009 21:45:41
|
|
|
|
isabeaux
|
Oboje so lahko znaki za , žal pa tudi za pms....to pa najbolje vesta same, kako je bilo v prejšnjih mesecih s pms - i...če so isti al pa ne....
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu 29.5.2009 21:48:53
|
|
|
|
mokca
|
ojla! jaz moram dobit 3.6.09,najprej pa čez 2 dni,lahko že jutri.cikluse mam na 28-30 dni,redne.ovu.sem imela 19.5.09.dan prej sva se imela rada. od 23.5. me skos najprej ščipa pri obeh jajčnikuh,tudi spodaj v trebuhu,bolečina se mi pojavlja tudi okoli D kolka.tam nekje.ampak je blj pekoča,kljuvajoča. bila sem že 1x nosečka srečka.delamo na drugem+. ampak sem malo pozabla kako je bilo na začetku.vem samo da sem imela rahle krče.joškice me pretirano niso bolele,je pa izgledalo drugač kot pred M.nekako kluvajoča bolečina je izžarevala bolj od znotri. zdaj imam samo velike in bolj težke,na momente me zašpikajo,me pa vsak dan še vedno špikne spodaj.tako da ne vem,...ali je to samo želja in plod moje domišlije,ali pa se nekaj dogaja. upam na ,čeprav sem bila kaj nekajkrat že malo potrta. lp
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu 29.5.2009 22:59:03
|
|
|
|
BabyKitty
|
Oboje so lahko znaki zauser posted image , žal pa tudi za pms....to pa najbolje vesta same, kako je bilo v prejšnjih mesecih s pms - i...če so isti al pa ne.... Problem je v tem da sem v prvih mesecih po KT doživela že vse živo tako da sploh nevem kaj je zame normalno in kaj ne... (sem 5 mesecev po prenehanju s KT)... Bomo videli 3.6...
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu 2.6.2009 9:54:47
|
|
|
|
maša06
|
Oj Babykitty a je kaj novega pri tebi? Jaz še vedno ne čakam ampak se mi zdi da počasi prihaja. Na momente me tok zvije pa včerej zvečer me je v križu tok bolel. Dons mam G pa mi bo itak povedala na čem smo. lp
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu 2.6.2009 11:58:52
|
|
|
|
bejbika81
|
Oj! Podobno je pri meni, tak občutek mam, kot da bi nekaj kljuva v spodnjem delu trebuha. O naj bi imela med 25.5 in 30.5. Prisotna je bila tudi prozorna vlečljiva sluz in špikanje v jajčnikih. Z mojim sva takrat pridno , tako da upamo na . Ampak zdaj se to špikanje še kar nadaljuje. Pa dane sem opazila malu sluzi (ne več prozorna), verjetno je to beli tok. ne pričakujem pred 09.06. tako da ne vem več kaj naj si mislim. Sem že imela tak primer, ko je bilo tako, pol pa se mi je kar naenkrat ulila. Držimo pestke, pa bomo vidli, kaj bo LP
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu 2.6.2009 15:24:44
|
|
|
|
BabyKitty
|
Pri meni nič novega... Veliko sluzi, špika me manj, danes me je 2x v križu usekalo , spala bi cele dneve, BT je še vedno visoka... Kaj pa to pomeni bomo videli jutri Sporoči kaj bo rekel G... velja?
< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 2.6.2009 15:25:18 >
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu 4.6.2009 14:08:07
|
|
|
|
golobica82
|
BabyKitty kako je? je ? Me full zanima kaj ti je bilo rečeno na pregledu pri G. Jaz pričakujem 7.6., pa me že več kot en teden špika kot, da jo bom vsak čas dobila, špika me pa sam dopoldan, do ene 13ih, pol pa konc, prsi me pa nič ne bolijo, da sem skoz na WCju pa ni čudno, saj veeelikooo pijem... Prosim, sporoči, kaj si izvedela, saj mene tud zelo matra, ker imam že dovolj teh razočaranj in neuspehov...
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu 4.6.2009 14:11:34
|
|
|
|
BabyKitty
|
maša06 je šla k ginekologu, jaz ne... Drugače pa pri meni še vedno ni M, zamuja čeprav je ponavadi točna do ure, znakov za M nimam nobenih, tudi boli me ne več v spodnjem delu, imam samo veliko belega toka... Test je pa -, tako da samo čakam, kdaj se bo usula ...
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu 4.6.2009 14:15:36
|
|
|
|
golobica82
|
BabyKitty sori, nisem bila pozorna...delam več stvari naenkrat Mogoče je bil test negativen, ker si ga delala prezgodaj, poznam več takih primerov, da jim je šele po enem tedno zamujanja pokazalo . Še vedno je uzpanje, držim pesti! Torej Maša06 kako je bilo pri G?
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu 4.6.2009 14:18:13
|
|
|
|
BabyKitty
|
Nič hudega... raje si ne delam prevelikih upanj glede testka, ker bom samo še bolj razočarana, ampak saj veš da nekje v sebi še vedno hočeš, da je plusek...
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu 4.6.2009 14:26:53
|
|
|
|
golobica82
|
Jaz čutim točno tako kot si napisala!
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu 4.6.2009 17:59:10
|
|
|
|
maša06
|
Ojla Ni blo časa za pisanje(pri dveh čmrlih). Ja pr G ni blo nč pretreslivga ker sm že sama prčakvala da bo najbrž in se nism nč zmotla(žal). BabyKitty počakej še mal pol pa naredi z jutranjim urinom BC mini. Men je v drugo mal prej pokazu . Ali maš ti že kakšnga čmrlčka doma? lp
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu 4.6.2009 18:06:04
|
|
|
|
BabyKitty
|
Nimam nobenga čmrljčka :) sem danes delala first sign mini, sicer ni bil čisto jutranji urin (ker sem šla ob 5. zjutraj na WC, test sem naredila ob 8., -), me pa skoz lulat tišči in bom znorela vsak čas :) počakal bom do nedelje, če še vedno ne bo M in ponovila... Drugače se mi bo pa vsak čas zmešalo, ker me tale zamuda spravlja ob živce... V 10ih letih odkar imam M, mi še nikoli ni zamujala, vedno je bila točna do ure...
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu 5.6.2009 10:38:19
|
|
|
|
maša06
|
Oj Se mi zdi da nam tele zamude povzročajo živčki. Spomnm se da tisti mesec ko sm odklopla nama je uspelo, tko da se bom zdej vrgla v pisanje diplome in upam na uspeh na obeh straneh. Tebi pa tudi čim prej želim . Sporoči ko se kaj zgodi! LP
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu 10.6.2009 10:53:25
|
|
|
|
anabelaana
|
lep pozdrav! jaz si vec neznam razlagat to dogajanje v svojem telesu ko berem vase poste imam iste znake,signale,simptome(niti vem ne kako naj imenujemto ):) jutri bi morala dobit ampak me begajo znaki ki jih do sedaj se nisem imela,spikanje ki traja ze 14dni povecan beli tok vcasih samo prozorno kot voda,drugic pa spet belo,bolece bradavice,bolecine v sp.delu trebuha na dotik,vceraj sem celo cutla bolecino predvsem v desnem kotu pri kolku.ko se vstanem imam obcutek da mi bo nekaj vn padlo,zaboli...nevem...kr neki....a je katera imela kaj takega in ce je kako se je koncalo-rezultat? upam da bo do konec tedna razvidno kaj bi lahko bilo.... lep dan.....
|
|
|
|
RE: bolečine v spodnjem delu 10.6.2009 10:57:31
|
|
|
|
anabelaana
|
aja pa se to,mozolji!!!nikoli jih nisem imela vedno cisto lice sedaj pa letijo na sve strani:))
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.