|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v spodnjem delu
4.10.2007 14:42:08   
smejčica
Imam eno vprašanje in upam, da mi boste znale pomagat. V spodnjem delu me boli (maternica verjetno), pa ne vem zakaj. Sem v 33 tednu nosečnosti in do sedaj ni blo nobenih bolečin, nobenih problemov. Sedaj pa se je začelo. Boli me skoz, ko hodim, ko pa počivam, pa nič. Bolečina ni velika, pa vendar ni prijetno. Ne vem ali mogoče otročiček tolk dol pritiska al kaj. Sem bila zdaj v ponedeljek pri ginekologu, pa je bilo vse vredu. Tud otročiček se je že obrnil in trebušček se je dvignil.Imate podobne probleme?
Lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v spodnjem delu
4.10.2007 14:54:22   
naraščaj
Hojla, jaz sem v 35t in me tut občasno boli v spodnjem delu, kot bi blo v nožnici, vendar je včeraj G rekla, da je vse ok. Da se v tem času pač telo priprvalja.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Vrtec
lola85 RR

Kateri vrtec obiskujejo vasi otroci?

Javni (81%)

Zasebni (12%)

Montessori (8%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!