Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 2.8.2008 18:22:58
|
|
|
|
tia12
|
najveretneje imaš O, tako je bilo tudi pri meni...
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 2.8.2008 21:21:43
|
|
|
|
divans1
|
Točno tako, to ti je ovulacija, tko da zdj kr pridno , pa boš vidla na koncu meseca, če je kej ratalo!
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 2.8.2008 23:23:45
|
|
|
|
pikicao.
|
a tok dolg se ovulacija vlece?
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 3.8.2008 2:09:17
|
|
|
|
Želvi
|
Včasih, ko teh stvari okoli O še nisem imela "naštudiranih", sploh nisem vedela zakaj me cca dva tedna po M kakšen dan ali dva v predelu jajčnikov prav pošteno zbada...zdaj ko pa vem, sem pa čist vesela, ker zdaj vem kaj je razlog temu
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 3.8.2008 10:54:12
|
|
|
|
pikicao.
|
no ce je pa ovulacija pol sm pa saj mal lazje zadiham. k mi res ni blo jasn zakaj bi me skor 3 tedne spikal, ampak sej ok
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 3.8.2008 19:19:18
|
|
|
|
Hator
|
Ko sem bila prvič noseča, me je vse od ovulacije dalje nekaj šoikalo. Sedaj me spet. Bomo videli, ali je to to v nekaj dneh.
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 3.8.2008 20:43:26
|
|
|
|
pikicao.
|
iiiiii :) ce mene spika zarad tega k nosm ze neki v seb bom toooookk SRECNA :) mi je vseen ce me trga sam da bo kej iz tega :)
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 5.8.2008 8:35:57
|
|
|
|
bejbika81
|
Pozdravljene, mene je tudi vceraj (04.08.) full zbadalo v jajcnikih (najbolj v desnem). Pa dokaj slabo mi dela, sploh v popoldanskem casu ze dalj casa. Sem pa priblizno teden pred morebitno . Naj bi to pomenilo PMS ali morebitno ? Upam na drugo varianto... LP
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 5.8.2008 10:58:25
|
|
|
|
pokica_
|
Čist možno je oboje; in M in . Počakajte na zamudo in naredite test, pa bojo vsi dvomi izginili. Jaz sem na istem,..špika v jajčnikih, občasno v trebuhu,...lahko je karkoli.
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 5.8.2008 17:36:35
|
|
|
|
nhaya
|
Hej! Tudi jaz imam podobne probleme..O sem imela nekje 25., 26. julija in naj bi dobila/ali pa ne 10.8... Me pa že kar nekaj dni grozno boli v trebuhu in nekje okoli jajčnikov..pa tudi vsak dan mi je popoldne slabo... včeraj se mi je pojavilo malo krvave sluzi, danes pa še malo več.. imam sicer vedno redno na 28 dni in mislim da me ni prehitela..Vem da O nisem zgrešila, ker sva bila ravno na morju in sem si vzela čas za ovulacijske teste... Kljub vsemu pa se mi zdi, da bi bilo te moje krvavitve malo preveč za vgnezditveno.. tako, da imam spet slabo upanje... Upam, da bo tebe razveselil znakec
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 5.8.2008 19:17:34
|
|
|
|
pikicao.
|
nhaya pol mava pa podobne bolečine :) mene sploh ne neha bolet, slabo mi pa nc ni. drugac pa tud jz prcakujem 11.08. pa upam da bo + sm dons ze teste kupla, hihi sej vem obsedena sm
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 5.8.2008 19:33:38
|
|
|
|
nhaya
|
pikicao, pa imaš ti tud kej krvavitve? Pa mene še križ boli..pa full se mi zdi, da so mi prsi zrastle mi je še danes en reku če sem si jih dala povečat, pa že tko nimam majhnih..
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 5.8.2008 20:09:59
|
|
|
|
bejbika81
|
Pozdravljene! Pol nas je že več z istimi oz. podobnimi simptomi... Samo da mene nič še prsi ne bolijo oz. nisem opazla, da bi mi zrasle... Tudi krvavega izcedka nisem imela. Glih danes sem pa zvedla, da je moja kolegica noseča in ima predviden rok 06.04.2009. Upam za vse nas, ki si želimo , da nam rata! LP
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 5.8.2008 21:22:40
|
|
|
|
pikicao.
|
CAU, ma ne nc ne krvavim, sam boli me tam dol. pa ot ze 3 tedne (od 20.07.) pa tud prsi me nc ne bolijo, skratka vse je kul, sam tm dol boli. tko d nimam pojma kaj bi blo to, ovulacija ne verjamem da bi se tok dolg vlekla?
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 6.8.2008 14:01:42
|
|
|
|
demetra
|
Drage dame, tudi jaz sem se našla v vaših opisih, poleg bolečine v spodnjem delu trebuha (se mi zdi kod da mi bo kaj ven padlo), me boli še hrbet, imam pa tudi povišano temperaturo. Preden sem začela brati vaše pisanje sem vse te simptome pripisovala prezgodnji (naslednja naj bi bila 13.8), sedaj sem pa skoraj malo vznemirjena , ne bi se rada prezgodaj veselila saj se že več let trudimo za pa ni bilo še nič. Ciklus je reden na 31 dni, danes pa sem zaznala manjši krvav izcedek. Ali je lahko to to?
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 6.8.2008 14:33:56
|
|
|
|
pokica_
|
demetra, imaš podobne simptome kot jaz; tudi jaz sem takoj po opazila rdečo sluz, danes 6 dni pred nezaželjeno pa rjav izcedek. Mogoče pa gre za vgnezditveno,...mogoče Jaz sem bolj skeptične sorte!
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 6.8.2008 17:22:57
|
|
|
|
pikicao.
|
nikol se ne ve, mogoce ste pa res :) mene sicer samo boli tam spodaj, krvavim pa nc ne, al pa kaksno kri tud se nism mela na hlackah. tko d ne vem kaj je to, aja zmatrana sm pa res ful, sam to. ostalo pa nc, tud prsi me nc ne bolijo, joj komi ze cakam 11.08
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 6.8.2008 17:50:58
|
|
|
|
tia12
|
pikicao. tud jst nisem imela drugih znakov, razen špikanja tam dol.počakaj še par dni,čeprav vem da je teško potem pa hitr lulat na palčko... držim pesti da bos tudi ti srečka nosečka...
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 6.8.2008 18:03:22
|
|
|
|
pikicao.
|
joj tia12 k sm zdle prebrala to kar si napisala so se mi kr oci zarosile upam da bo. aja sam neki sm te hotla vprasat, a si mela skoz na istmu mestu spikanje? hvala za odgovor, sladka si
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 6.8.2008 18:55:51
|
|
|
|
tia12
|
enkrat na levi,enkrat na desni,enkrat v sredini trebušćka...pa ti?
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 6.8.2008 21:12:51
|
|
|
|
pikicao.
|
ja tud tko, dons me je desna bl špikala, skratka menja se tud men drugace si me pa dons tia kr mal razvedrila
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 7.8.2008 8:04:42
|
|
|
|
bejbika81
|
Pozdravljene! Mene je predvcerajsnjem spikala desna stran, vceraj celoten spodnji del, danes pa ne vem se kak bo, samo mi je ze zjutraj na tesce malo slabo... Upam, da je to to... A je nujno, da je beli tok mocnejsi kot ponavadi? Kaj pa barva vode? Svetlejsa ali temnejsa? LP
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 7.8.2008 8:28:55
|
|
|
|
nhaya
|
Jaz imam še tri dni do ...trebuh me še kar boli, špika me in slabo mi je vsak dan bolj, pa da ne omenim bolečin v križu..ampak imam pa že tri, štiri dni vsak dan malo rjavega izcedka, danes pa je bilo zjutraj malo več živo rdečega.. Punce, a ni to grozno, ko tako čakamo in čakamo pa upamo na nekaj lepega? Vsem želim, da se vam/nam uresniči...
|
|
|
|
RE: bolečine v predelu jajčnikov 7.8.2008 8:41:47
|
|
|
|
ptejka
|
Čao punce! Mene je tudi špikalo v jajčnikih, pa tut sem mela dva dni rjavega izcedka, danes pa sem dobila pravo tko da še nisem ! No bo pa v naslednjem krogu več sreče.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.