|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v predelu jajčnikov
2.8.2008 17:08:49   
pikicao.
Lep pozdrav, ker mi še nobena ni odgovorila, predvidevam da zato ker so dopusti ali pa zato ker user posted image user posted imageuser posted image

No moje vprašanje je:

od 20.07. me špika v predelu jajčnikov in to špikanje se vleče vse do danes, naj pa omenim da naj bi teta user posted image  prišla šele 11.08. (upam sicer da ne bo prišla user posted image )
mam jo pa na 30 dni.
tko da kaj je to??

res bi bila hvaležna za odgovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v predelu jajčnikov
2.8.2008 18:22:58   
tia12
najveretneje imaš O, tako je bilo tudi pri meni...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2008 21:21:43   
divans1
Točno tako, to ti je ovulacija, tko da zdj kr pridnouser posted image user posted image user posted image , pa boš vidla na koncu meseca, če je kej ratalo!

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2008 23:23:45   
pikicao.
a tok dolg se ovulacija vlece?user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2008 2:09:17   
Želvi
Včasih, ko teh stvari okoli O še nisem imela "naštudiranih", sploh nisem vedela zakaj me cca dva tedna po M kakšen dan ali dva v predelu jajčnikov prav pošteno zbada...zdaj ko pa vem, sem pa čist vesela, ker zdaj vem kaj je razlog temu user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2008 10:54:12   
pikicao.
no ce je pa ovulacija pol sm pa saj mal lazje zadiham. k mi res ni blo jasn zakaj bi me skor 3 tedne spikal, ampak sej ok user posted image

(odgovor članu Želvi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.8.2008 19:19:18   
Hator
Ko sem bila prvič noseča, me je vse od ovulacije dalje nekaj šoikalo. Sedaj me spet. Bomo videli, ali je to to v nekaj dneh.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.8.2008 20:43:26   
pikicao.
iiiiii

:) ce mene spika zarad tega k nosm ze neki v seb bom toooookk SRECNA :)

mi je vseen ce me trga sam da bo kej iz tega :)

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.8.2008 8:35:57   
bejbika81
Pozdravljene,
mene je tudi vceraj (04.08.) full zbadalo v jajcnikih (najbolj v desnem). Pa dokaj slabo mi dela, sploh v popoldanskem casu ze dalj casa. Sem pa priblizno teden pred morebitno user posted image . Naj bi to pomenilo PMS ali morebitno user posted image
Upam na drugo varianto...

LP

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.8.2008 10:58:25   
pokica_
Čist možno je oboje; in M in user posted image . Počakajte na zamudo user posted image  in naredite test, pa bojo vsi dvomi izginili. user posted image
Jaz sem na istem,..špika v jajčnikih, občasno v trebuhu,...lahko je karkoli. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu bejbika81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.8.2008 17:36:35   
nhaya
Hej!
Tudi jaz imam podobne probleme..O sem imela nekje 25., 26. julija in user posted image naj bi dobila/ali pa ne user posted image 10.8... Me pa že kar nekaj dni grozno boli v trebuhu in nekje okoli jajčnikov..pa tudi vsak dan mi je popoldne slabo... včeraj se mi je pojavilo malo krvave sluzi, danes pa še malo več..user posted image imam sicer vedno redno na 28 dni in mislim da me ni prehitela..Vem da O nisem zgrešila, ker sva bila ravno na morju in sem si vzela čas za ovulacijske teste... Kljub vsemu pa se mi zdi, da bi bilo te moje krvavitve malo preveč za vgnezditveno.. tako, da imam spet slabo upanje...
Upam, da bo tebe razveselil znakec user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.8.2008 19:17:34   
pikicao.
nhaya pol mava pa podobne bolečine :) mene sploh ne neha bolet, slabo mi pa nc ni. drugac pa tud jz prcakujem 11.08. user posted image  pa upam da bo + sm dons ze teste kupla, hihi sej vem obsedena sm

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.8.2008 19:33:38   
nhaya
pikicao, pa imaš ti tud kej krvavitve? Pa mene še križ boli..pa full se mi zdi, da so mi prsi zrastleuser posted image mi je še danes en reku če sem si jih dala povečat, pa že tko nimam majhnih.. 

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.8.2008 20:09:59   
bejbika81
Pozdravljene!
Pol nas je že več z istimi oz. podobnimi simptomi... Samo da mene nič še prsi ne bolijo oz. nisem opazla, da bi mi zrasle... Tudi krvavega izcedka nisem imela.
Glih danes sem pa zvedla, da je moja kolegica noseča in ima predviden rok 06.04.2009.
Upam za vse nas, ki si želimo user posted image , da nam rata!

LP

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.8.2008 21:22:40   
pikicao.
CAU,
ma ne nc ne krvavim, sam boli me tam dol. pa ot ze 3 tedne (od 20.07.)
pa tud prsi me nc ne bolijo, skratka vse je kul, sam tm dol boli. tko d nimam pojma kaj bi blo to, ovulacija ne verjamem da bi se tok dolg vlekla?

Neposredna povezava do sporočila: 15
6.8.2008 14:01:42   
demetra
Drage dame,
tudi jaz sem se našla v vaših opisih, poleg bolečine v spodnjem delu trebuha (se mi zdi kod da mi bo kaj ven padlo), me boli še hrbet, imam pa tudi povišano temperaturo. Preden sem začela brati vaše pisanje sem vse te simptome pripisovala prezgodnji user posted image  (naslednja naj bi bila 13.8), sedaj sem pa skoraj malo vznemirjena user posted image , ne bi se rada prezgodaj veselila saj se že več let trudimo za user posted image pa ni bilo še nič. Ciklus je reden na 31 dni, danes pa sem zaznala manjši krvav izcedek. Ali je lahko to to?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.8.2008 14:33:56   
pokica_
demetra, imaš podobne simptome kot jaz; tudi jaz sem takoj po user posted image opazila rdečo sluz, danes 6 dni pred nezaželjeno user posted image pa rjav izcedek. Mogoče pa gre za vgnezditveno,...mogočeuser posted image user posted image  Jaz sem bolj skeptične sorte!user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu demetra)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.8.2008 17:22:57   
pikicao.
nikol se ne ve, mogoce ste pa res user posted image  :)

mene sicer samo boli tam spodaj, krvavim pa nc ne, al pa kaksno kri tud se nism mela na hlackah. tko d ne vem kaj je to, aja zmatrana sm pa res ful, sam to. ostalo pa nc, tud prsi me nc ne bolijo, joj komi ze cakam 11.08

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.8.2008 17:50:58   
tia12
pikicao. tud jst nisem imela drugih znakov, razen špikanja tam dol.počakaj še par dni,čeprav vem da je teško potem pa hitr lulat na palčko...
držim pesti da bos tudi ti srečka nosečka...user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.8.2008 18:03:22   
pikicao.
joj tia12 k sm zdle prebrala to kar si napisala so se mi kr oci zarosile user posted image
upam da bo. aja sam neki sm te hotla vprasat, a si mela skoz na istmu mestu spikanje?
hvala za odgovor, sladka si user posted image user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.8.2008 18:55:51   
tia12
enkrat na levi,enkrat na desni,enkrat v sredini trebušćka...pa ti?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.8.2008 21:12:51   
pikicao.
ja tud tko, dons me je desna bl špikala, skratka menja se tud men user posted image

drugace si me pa dons tia kr mal razvedrilauser posted image user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.8.2008 8:04:42   
bejbika81
Pozdravljene!
Mene je predvcerajsnjem spikala desna stran, vceraj celoten spodnji del, danes pa ne vem se kak bo, samo mi je ze zjutraj na tesce malo slabo...
Upam, da je to to... user posted image

A je nujno, da je beli tok mocnejsi kot ponavadi? Kaj pa barva vode? Svetlejsa ali temnejsa?

LP

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.8.2008 8:28:55   
nhaya
Jaz imam še tri dni do user posted image ...trebuh me še kar boli, špika me in slabo mi je vsak dan bolj, pa da ne omenim bolečin v križu..ampak imam pa že tri, štiri dni vsak dan malo rjavega izcedka, danes pa je bilo zjutraj malo več živo rdečega.. Punce, a ni to grozno, ko tako čakamo in čakamo pa upamo na nekaj lepega? Vsem želim, da se vam/nam uresniči...

Neposredna povezava do sporočila: 24
7.8.2008 8:41:47   
ptejka
Čao punce!

Mene je tudi špikalo v jajčnikih, pa tut sem mela dva dni rjavega izcedka, danes pa sem dobila pravo user posted image  tko da še nisem user posted image ! user posted image
No bo pa v naslednjem krogu več sreče.

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.