|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v maternici in zbadanje v trehuhu zg.
28.1.2008 11:53:05   
J.L.
user posted image sem 26t. 6/7. Včeraj ponoči me je v predelu maternice zagrabila močna bolečina, ki je trajala nekaj sekund in nato popustila. Pred tem sem v zgornjem delu trebuha občutila parkratno špikanje.
Res je, da sem v začetku nosečnosti imela pogosto bolečo maternico, zbadanje v predelu jajčnikov, itd vendar se je to umirilo in zmanjšalo. Tokratna bolečina je bila nekaj sekundna(kot težave pred menstro) špikanje v trebuščku pa so morda zaradi prebave. Nevem no. Zato se obračam na vas, ker me je postalo strah, sploh ker je bilo ponoči pred spanjem.
Kako dolgo trajajo bolečine v maternici? Je kaka meja ali čez celo nosečnost?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v maternici in zbadanje v trehuh...
28.1.2008 12:59:51   
Naja30
Bolečine v maternici trajalo ves čas, ker se maternica ves čas širi in raste.
Mene tudi včasih močno zaboli, sploh če naredim kakšen čuden gib ali se čudno obrnem. Zdaj si že toliko user posted image  da se boš morala vedno bolj prilagajat svojemu telesu oz. trebuščku.
V zgornjem delu pa mene vedno boli zvečer, ker se preveč prepogibam in sklanjam in dvigujem 14m hčerko.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolečine v maternici in zbadanje v trehuh...
28.1.2008 14:04:13   
jana81
tud mene je začelo boleti v zg.delu trebuha če se prepogibam, če mi kaj pade na tla, morem prav počepnat, al pa če si hočem vezalke zavezat, joj se rajš ne spomnem na to, bogi moj user posted image  ko me pedena spredi in zadi.
se bo res treba navadit na čedalje večji trebuh, pa da bom čedalje bolj okorna.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ime za punčko
pathra

Za najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.

Klara (35%)

Olivia (40%)

Serena (7%)

Sabrina (19%)

Število vseh glasov: 168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!