|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v križu po abraziji
13.4.2010 13:10:25   
sady
Pozdravljene!
Je slučajno katera od vas imela po abraziji tudi bolečine v križu? Mene boli na sredini hrbta v predelu križa. Sicer ni hudo, me pa seveda skrbi.
Zanima me, če je to lahko posledica abrazije.
Najlepša hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v križu po abraziji
14.4.2010 18:23:44   
Nitkica11
jaz sem jo imela prejsni mesec in po abraziji nisem imela nobenih bolecin vec.

(odgovor članu sady)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2010 18:39:34   
baguSka
Jaz ne vem, ce je to lahko posledica abrazije.... boli pa tud mene kar precej. Na tak nacin, kot da bi si ga prehladila... user posted image Oz kot da bi me zeblo v kriz - neki v tem smislu... user posted image Sem pa PO neuspelem IVF postopku....

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu sady)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2010 22:08:48   
sady
Mene je na srečo nehalo boleti. Mi je pa zelo pasalo in pomagalo, ko sem si ga grela z grelno blazino.
Mogoče bo tudi tebi...
Upam, da bo kmalu bolše.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2010 22:13:40   
Naja31
Ne vem če je to lahko povezano z abrazijo. Imela dve, pa se ne spomnim bolečin v v križu.
Kaj pa če imaš kakšno vnetje (povezano z abrazijo)? Koliko časa pa je minilo od abrazije?

(odgovor članu sady)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.4.2010 0:21:31   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: sady

Mene je na srečo nehalo boleti. Mi je pa zelo pasalo in pomagalo, ko sem si ga grela z grelno blazino.
Mogoče bo tudi tebi...
Upam, da bo kmalu bolše.

ja grelno blazino prakticiram tud sama... in je res malenkost boljse za tisti trenutek, ampak bolecina pa vseeno ne izgine...

(odgovor članu sady)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2010 20:32:44   
sady
Hvala Naja31! Tudi moja ginekologinja je rekla, da to najbrž ni povezano z abrazijo. Zato me je skrbelo, da imam res kako vnetje. Ampak pri meni so bolečine zdaj ponehale, hvala bogu. Dala pa sem kri in vodo pa bomo videli kaj bo.
Zdaj je minil že dober teden in fizično se počutim ok. Vsaj to...
BaguSka, najbolje, da vprašaš svojo ginekologinjo oziroma zdravnika kaj pomenijo te težave.
Upam, da bo vse ok s tabo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2010 20:36:10   
baguSka
ja sej mene le obcasno boli... ne vedno.

(odgovor članu sady)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?