|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v križu
3.11.2009 13:15:32   
daissy
OJ!

Zanima me ali ima katera kakšne izkušnje z bolečino v križu in napenjanjem, tudi z vetrovi, kot  posledico nosečnosti?

Zaradi nerednih menstrualnih ciklov težko rečem od česa bi to bilo, vendar za  user posted image je še prezgodaj, vsaj za kak slab teden, bolečine v križu in napenjanje pa čutim že tudi kak teden. Intenzivnost bolečine v križu se spreminja je pa stalno prisotna, prav tako z napenjanjem in vetrovi. Mislite, da bi to lahko bilo povezano z nosečnostjo. user posted image ...testa vsaj še 2 tedna ne bom naredila, da ne bom prezgodnja. Slabo mi ni zaenkartuser posted image ....imam pa občutek, da sem skozi nekaj lačna ali še bolje požrešna. user posted image

Vsaka informacija oz. vaša izkušnja mi bo prav prišla. Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v križu
6.11.2009 21:49:10   
mamamajča
Jaz ti vsekakor želim, da bi zagledala +, ampak tudi sama veš, da psiha tudi lahko marsikaj naredi.

Tudi jaz sem si tako močno želela zanositi, da sem kar naenkrat občutila absolutno vse znake nosečnosti.
Smešno, kaj?
Potem pa seveda iz meseca v mese razočaranje.

Prepusti se lepo toku, ne razmišljaj preveč, slej ko prej se bo nekaj morala pokazati, če ne druga, pa user posted image . In tudi če se to zgodi (itak slaba novica), ampak vsaj negotovosti ne bo več.

Lahko se pa grema, ker zadnji teden tudi mene hudo v križu pika in nekaj me napenjauser posted image Pa da vidimo!user posted image

(odgovor članu daissy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2009 16:44:35   
mamamajča
Mah, točna kot ura user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2009 15:56:22   
daissy
Ojla!

Tudi pri meni je tale menstra čist točna....na žalost!user posted image Očitno vse tele bolečine in zvijanje in napenjanje niso od morebitne zanositve, zdaj vsaj vem. user posted image

Sicer pa, ali ima katera kakšne izkušnje s tem, da se pri drugi, tretji, četrti.... nosečnosti težje "prime"?

Jaz prej nikoli nisem imela težav z zanositvijo, zdaj pa mi že v drugem krogu ni ratalo? user posted image Imam pa okoli 30 let.

Ne vem...malce me čudi, skrbi....zakaj se je v prejšnjih nosečnostih takoj prijelo, zdaj se pa noče....pa ta zadnji mesec smo celo na tiste prave dni sexali, pa očitno ni bilo nič...naj grem morda k ginekologu....?

Čeprav verjetno ti ginekologi ne pomagajo  več pri zanositvi, če že imaš otroke?

Malce sem zmedena...ampak upam, da ni nič narobe....držim pesti, da nama vsaj v tem krogu rata....V TRETJE GRE RADO!
Pa tolk sem si želela user posted image levčka....user posted image

Uživajte!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2009 10:07:10   
mala zirafa
Jaz sem  imela bol. v križu v času ko sem zagledala plus.Potem so minile in proti koncu nos. je bilo nevzdržno, zato sem tudi nagnjena k išiasu in podobnim problemom.

(odgovor članu daissy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?