|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v kolkih-kdaj!?
4.11.2004 12:01:44   
Maša
hojla punce,...
upam da nisem že prav smešna s svojim kupom vprašanj o slabosti in podobnem:ups:!?

Ja men je tko al tko še skos slabo in kljub vsem donatom in podobnim zvarkom...zaprta...skratka....bo že minilo!

No imam pa vprašanje glede bolečin v kolkih!? Men je jasno da ko si že ornk noseč in maš tudi težo višjo kot občajno dobiš razne bolečine v križu in verjetno tudi kolkih, ampak ali se to dogaja tudi tako zgodaj(8.teden)!?????
Ima katera podobno izkušnjo?

LP,
Maša
:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   bolečine v kolkih-kdaj!?
4.11.2004 12:08:29   
Anonimen
Ja, jaz sem spomnim, kako sem, tudi čisto na začetku, stekla čez cesto, pa me je tako v medenici (tam nekje, kaj pa vem) zabolelo, da bi se kmalu sredi ceste po tleh zvalila. To se je še nekajkrat zgodilo, potem pa je minilo. Ko sem to povedala ginekologu, me je samo vprašal: Zakaj pa ste tekla?. Potem, pa je bil tiho, kot vedno.

(odgovor članu Maša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   bolečine v kolkih-kdaj!?
4.11.2004 12:20:35   
Maša
Hvala splišni;):rozica::rozica:!

O tebi pa dosti ne vem...si že mamica ali boš kmalu!? Vedno tako lepo priskočiš na pomoč pa sem hotela mal opoizvedeti o tebi!?;)

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   bolečine v kolkih-kdaj!?
4.11.2004 12:42:37   
Naja31
Ojla Masa,

te bolecine se lahko zelo zgodaj pojavijo.
Na predavanju o zgodnji nosecnosti so povedali, da so lahko celo tako neznosne, da ne mores iz postelje vstati. No, v takem primeru svetujejo naj se nosecka na njih obrne in lahko fiziterapevtka kaksne vaje svetuje.
Jaz sem bila tja do kaksnega 14, 15 tedna grozno zaprta. Zdaj ze nekaj casa redno pijem donat (kozarec zjutraj na tesce in zvecer pred spanjem) in je super :bravo:

Sicer je pa res kar pravijo, da se v drugem trimesecju zacne fajn odbodbje. No, vsaj v mojem primeru je tako. slabo mi ni vec, zgaga se je umirila, donat deluje, se pejsnji teden sem bila grzno utrujena, ta teden sem pa kot nova:)

Lp, Naja :nosecka: in :duda:17t 5/7

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   bolečine v kolkih-kdaj!?
4.11.2004 12:54:47   
Tinca7
Mislim, da je to kar opisuješ Išjas :(. Tudi jaz sem ga čutila čisto od začetka nosečnosti. Ne sklanjaj se preveč ( raje skči kolena), pa sej veš veliko počivat!!!!!!!!
Druge izbere ni! Vem da je zelo zoprno, ker se včasih prav težko premikaš in verjetno izgledaš kot kakšna mama pri 110 letih :)-, ampak tudi to bo minilo.

Veliko sreče,

Tina 39t 3/7

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   bolečine v kolkih-kdaj!?
4.11.2004 12:58:49   
Anonimen
Ja, Maša, saj sem res malo malomarna, da nisem še ničesar v opis napisala. Prvič sem postala mamamica pri 35. letih, moj sinček je sedaj star dve leti in pol. Imam pa tudi 3 nečake, ki pa so stari 16, 12 in 11 let in sem toliko časa preživela z njimi (sploh z danes "pametno" pubertetnico 16-letnico), da se mi zdi, kot da bi imela že več otrok in izkušenj, pozanih z njimi.

(odgovor članu Maša)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   bolečine v kolkih-kdaj!?
4.11.2004 13:49:56   
kimi
mene je v takem času grozno trtica bolela

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   bolečine v kolkih-kdaj!?
4.11.2004 14:06:03   
patty
Maša, kar brez skrbi. Meni je že takoj prvi mesec, še preden sem vedela, da sem noseča, nagajal levi kolk (kot bi mi ven skakal:)), nato je začel še drugi, zdaj me pa itak že lep čas bolita oba, tako da se še v postelji včasih težko obrnem, hodim pa tudi kot :racka:, čeprav se nisem še skor nič zredila. No, pa če ne bo hujžga, bomo preživeli, a ne? Baje da to pomeni, da je otrok bolj v hrbtenici :zmeden:

Pozdravček,
Patty:sloncek: (15,5/7)

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   bolečine v kolkih-kdaj!?
4.11.2004 14:07:35   
Minki
Živjo,
ne skrbi glede teh bolečin v kolkih. Tudi mene so pričele mučit okrog 8t. Pa sm vprašala fizioterapevtko pa pravi, da si lahko masiraš z ledom dokler koža ne otrpne, ali v lekarni poprašaš za mazilo proti tej tegobi. Mene trenutno boli le trtica me sprehodom, tahuda bolečina ob prepogibanju in vstajanju iz postelje pa je čudežno minila. Nisem nič posebnega naredila. :zmeden2:

Upam, da bo slabost in bolečina v kolkih kmalu minila.:)

LP, Minki

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   bolečine v kolkih-kdaj!?
4.11.2004 16:35:51   
Janeja
Živjo Maša,

no super, midve sva pa čist enak dolg nosečke - tudi jaz sem v osmem tednu. A že veš kdaj imaš PDP (moj je 16.6.2005) :bravo:
Se ti pridružujem tudi pri groznih slabostih in to čez cel dan :((:((:(( Sam bruham pa sploh ne, samo slaboooooo mi je skoz!
Za kolke so ti pa že druge nekaj odgovorile, mene na srečo vsaj to še ne matra.

Drži se, pa se še kaj bereva!

Janeja

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   bolečine v kolkih-kdaj!?
4.11.2004 18:25:34   
Annny
Mene je grozno bolelo okoli 22. tedna- kakeih 14 dni, potem je skrivnostno ponehalo. Včasih sem mislila, da ne bom več mogla hoditi...niti ležati nisem mogla!!

Glede zaprtosti- poskusi kuhan kostanj...zanesljivo boš tekla na WC:)-

Lep večer!

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   bolečine v kolkih-kdaj!?
4.11.2004 21:49:52   
Maša
Hvala, hvala:rozica::rozica::rozica:punce, res ste pravi:angel:, ko me takole vsakic potolazite!

Aja,...Janeja...jaz imam pa PDP 17.6.2004! Vsekakor se bereva in v mislih sem v slabosti s teboj:(;)!!!!!

Lp,
grem probat spat, ce mi bo ratalo
:kuza:

lp,
:nosecka:

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   bolečine v kolkih-kdaj!?
5.11.2004 8:27:30   
Lunca1
Ojla!

Tudi jaz imam probleme z išiasom že od vsega začetka. Bolečine v sramnem predelu pa so se mi začele pred 1,5 meseca.

Lp Lunca (36t3d)

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?