Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolečine v kolenih in zapestju po porodu 30.3.2010 20:15:13
|
|
|
|
marjetica8
|
Mene so ful bolela kolena po porodu, samo ne tko kot ti opisuješ. Bolela so me samo kolena in sem komi vstala iz postle, nisem mogla počepnit, sina sem komaj dvignla. In če sem se vsedla na kolo nisem pršla daleč ker je bolelo ko ! Potem sem se načrtno začela počasi ukvarjat s športom in je šlo počasi na bolje. Zdej sem 11m po porodu in je skoraj popolnoma v redu. Prvo menstro sem pa dobila 8m po porodu - sem dojila do 7m. Pa sem mela prej fuuul boleče in res grozne menstre zdej pa sploh nisem vedla da je pršla. Mam pa drugače policistične jajčnike in mam ful neredno menstro že itak. Kar se tega tiče ni zdej po porodu nč boljše. Jst bi na tvojem mestu nšla h ginekologu - mogoče je kej z jajčniki če te boli v trebuhu...SREČNO!
|
|
|
|
RE: bolečine v kolenih in zapestju po porodu 30.3.2010 20:33:27
|
|
|
|
neisa
|
trije g so me pregledali pa je vse ok mene pa boli da se mi počas meša.... da o kolenah in komolcih ne govorim sploh nemoram normalno hodit pa nihce te ne jema resno!!!!!!!
|
|
|
|
RE: bolečine v kolenih in zapestju po porodu 30.3.2010 21:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
- mene je tko bolela cela roka - najprej rama, potem do vratu, pol pa do komolca in na koncu cela roka - mi je rekla zdravnica, da če ne bi dojila, bi mi dala blokado - ker tamalega niti dvignit nisem mogla - baje je to normalno po porodu pri nekaterih ženskah - men je napisala Naklofen - sem si mazala s tem, pa moram rečt, a je blo bolje
|
|
|
|
RE: bolečine v kolenih in zapestju po porodu 30.3.2010 22:20:42
|
|
|
|
aprilčica07
|
Nekaj podobnega sem imela tudi sama. Komaj sem hodila, premikala sem se kot stara mamca, tavelikega mulčka nisem zmogla več niti dvigniti.. šla sem k dr, pa mi je rekla, da je to reakcija na nosečnost, da telo tako odragira in naj potrpim, ker bom sčasoma minilo. In res je.. Ta hude bolečine so začele izginjat cca 3 mesece po porodu, zdaj (mala ima točno 7 mesecev) sem pa kot rožica..
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2010 22:35:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: bolečine v kolenih in zapestju po porodu 31.3.2010 7:49:36
|
|
|
|
polho3006
|
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07 Nekaj podobnega sem imela tudi sama. Komaj sem hodila, premikala sem se kot stara mamca, tavelikega mulčka nisem zmogla več niti dvigniti.. šla sem k dr, pa mi je rekla, da je to reakcija na nosečnost, da telo tako odragira in naj potrpim, ker bom sčasoma minilo. In res je.. Ta hude bolečine so začele izginjat cca 3 mesece po porodu, zdaj (mala ima točno 7 mesecev) sem pa kot rožica.. Pri meni podobno. Najprej so me začela boleti ramena, potem komolci, kolena, golenice...na koncu sem imela občutek da me boli celo telo.Jaz sem vzrok za to pripisavala pomanjkanju kalcija ker dojim in je mali pravi jedec saj je imel pri doponjenih 3 mesecih 7kg. Pila sem kalcij, vendar nekega drastičnega izboljšanja ni bilo. Sedaj pa se mi zdi da je vsaki dan boljše, tako da...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?