|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v jajčniku
27.3.2008 7:44:39   
Anonimen
Predvčerajšnjem me je bolel desni jajčnik nenormalno, da sem komaj sedela, potem sem vzela lekadol.M (ne bi)-zaradi financ si ne smem še dovolit- rada dobila to nedeljo.kaj pravite ve?Je imela katera user posted image  to špikanje pred neželeno M?Pa ne da razmišljam kaj preveč  o otrocih, zaradi službe.
Drugače bi bila še enga otročka zeloooo vesela.Mogoče je mal zmedeno napisanouser posted image .
kaj pravite ve na  to špikanje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v jajčniku
27.3.2008 9:20:38   
tičika
kadar mene zbada oz. bolijo jajčniki, takrat imam ovulacijo.
Tako da je mogoče da si jo imela tudi ti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2008 19:25:04   
Anonimen
Haj!

Ne bi rekla da imam tako pozno  O.Jutri bi morala dobit M, bomo vidli.Tdi danes me nekam špika še vedno isti jajčnik.
Je imela katera podobno izkušnjo in bila noseča?

(odgovor članu tičika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2008 19:51:44   
diana_25
Lahko da bi to špikanje pomenilo prihajajočo mesečno perilo. Preden je prišla moja zadnja M., me par dni grozno bolelo v obeh jajčnikih...mislila sem, da je kaj drugega, vendar se je izkazalo da j euser posted image . Lahko pa da je tudi kaj drugega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2008 19:59:23   
Anonimen
Mene špika in boli, ko imam kakšno cisto...user posted image Pa seveda med O.

(odgovor članu diana_25)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?