beli
|
POzdravljene! Obračam se na vas, da vidim kakšna so vaša mnenja. Sem v 5. mesecu nosečnosti. Prve 4. mesece sem imela strašne slabosti in bruhanja in sem komaj pretrpela delo v službi. Delam v pisarni za računalnikom. Zdaj mi ni več slabo, ampak mi pa plod tako močno pritiska dol, da se včasih komaj vstanem iz stola in prepognem. Tudi, ko sedim, mi na desni strani pritiska na kost, tako da me že to moti. Hodim bolj narazen in čisto počasi, ker me boli. Ko doma malo sesam ali pospravljam po stanovanju, zvečer komaj hodim, tako me boli trtica in medenica. Nimam interesa, da bi šla čisto na bolniško, ker potem hčere ne morem voziti v vrtec (hodi v vrtec v kraju, kjer delam- 30 km vstran), bi pa rada delalal 4 ure, tako da še vedno lahko počivam, ko pridem domov in še kaj postorim.Čisto sem obupana, ker doma komaj kaj naredim in imam stanovanje v razsulu, ker mi ne uspeva. Pa tudi malo depresivna sem vsak dan, ker ne zmorem. Ko pridem domov, bi se samo ulegla, noge podložila in zaspala, pa delo čaka....kaj naj? Mož se jezi naj se spravim na bolniško, če komaj hodim, jaz pa dvomim, če jo bom dobila. Poleg tega je šefica še za konec avgusta težila, ker sem rekla, da bi šla še 10 dni na dopust pred nastopom bolniške, da ne bi več septembra delala, ko je pričetek šole in je kaos. Ne morem nikakor sprejeti, da stanovanje ni čisto in pospravljeno in se počutim nekoristno.
|