|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine pri rasti štiric
31.10.2008 20:08:24   
pravljična
moji 15-mesečni hčerki istočasno rastejo vse štiri štirice.....in to grozno boli; ponoči joka, se zbuja, podnevi grize roke in vse kar ji pride pod prste....zanima me kaj ste uporabljale proti bolečinam?
do sedaj je prvih 8 zob zraslo brez kakršnih koli problemov; hvala za pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine pri rasti štiric
31.10.2008 20:12:03   
BAMBINA_
Tudi našemu ravno izraščajo štirice. Čez dan mu mažem s Calgelom, zvečer pred spanjem, kadar je hudi, pa po priporočilu P Calpol.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu pravljična)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2008 21:29:25   
2 Sraki
Ja očitno so štirice res hud zalogaj, tudi pri nas je tako. Mu pa vedno zvečer dam na zobno krtačko Calgel ali Gengigel-baby. Koliko resnično pomaga bi težko rekla, ga kljub vsemu še vedno matra.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2008 21:38:10   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Tudi našemu ravno izraščajo štirice. Čez dan mu mažem s Calgelom, zvečer pred spanjem, kadar je hudi, pa po priporočilu P Calpol.

Isto.
Jaz sem moji dajala čez dan kaj hladnega za jest (skuta, jogurt, sladoled - je bilo ravno poletje), to ji je tudi malo oblažilo.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2008 20:22:13   
pravljična
ali ni Calgel samo za obdobje, ko je otrok še brez zob in je izključno za nanos na dlesni; Calgel naj bi vseboval neke sestavine, ki za zobe niso priporočljive....user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.11.2008 22:02:48   
naja78
ojla.kupi v millerju DENTANOX,pr nam je calpol blažev žegen.ta res pomaga in se ti zbuja vsaj na 2-3 ure,namažeš pa je mir spet za 2,3 ure.je blo pa pr nas tudi grozno.
nevem kaj bo s petkami,se že nakazuje da bo neki,....me je kr strah,ker drugač lepo spi.

Neposredna povezava do sporočila: 6
1.11.2008 22:03:23   
petrinja
probaj dentinox gel-se ga dobi v Mullerju, drugače pa še pred spanjem Calpol sirup, ki je tudi protibolečinsko.
pa kakšne žemlje za glodat, ali pa jabolka, itn.
pri nas rastejo pa vse 3ke, pa so hujše kot so bile 4ke, ampak HB imamo že tri zunaj, še ena...

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2008 9:52:24   
Anonimen
Tudi mi se borimo s 4-ko. Čisto otečeno in krvavo ima user posted image . Mažem mu z Gengigel-om in zaenkrat pomaga.

(odgovor članu petrinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.11.2008 21:06:28   
valči
Tudi naši enoletnici rastejo štirice.Eno že ima spodaj,ji je kri pritekla ob izrastu le teuser posted image Pa ponoči ne spi,je jokava.Sedaj pa ji zgorni dve in še spodna naenkrat raste.Joj,ko se ne bi vsi naenkrat spravili ven,se jim očitno mudiuser posted image

Dentinox pomaga in homeopatske kroglice Similasan.
Pa grickanje vsega trdega.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2008 13:26:28   
Nann
Pri nas je bla za vsako 4 en teden vročina. Kap. Nič ni pomagalo. Ima 13 mesecev in ima že vse štiri 4ke.
Mi smo s calpolom, ki je tudi protibolečinski malo omilili bolečino....

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?

Ne hodi v vrtec, imam ga doma. (38%)

Javni. (50%)

Zasebni. (0%)

Montessori. (0%)

Waldorfski. (12%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!