|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine pod rebri
19.9.2008 15:01:13   
moyca
živjo!
user posted image sem prvič, sem v 32t. V zadnjih tednih so se začele pojavljati bolečine pod rebri. Kadar nekaj časa sedim, me začne boleti pod desnim rebrnim lokom, kasneje pa še zadaj v hrbtu na isti strani. A je to normalno? A je to zato, ker user posted image  raste in pač zmanjkuje prostora???Ker če stojim, me pa ne boli nič...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine pod rebri
19.9.2008 15:01:53   
Volga
Ja, seveda, v nosečnosti vse boli., Svetujem ti, da dlje časa pač stojiš kot sediš.

(odgovor članu moyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2008 15:16:46   
moyca
Se mi je zdelo...user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2008 7:35:22   
PikicaStonoga
Nis edina...tudi mede bolijo rebra in to samod esna stran, pa t ne vedno, včasih po nekaj dni skupaj, včasih pa potem nekaj dni ne. če sem v sedečem špoložaju je slabše. Sem pa na UZ vprašala, kako moj dojnečke leži, da me tam tako bli, pa je rekla, da ima tam ritko in znjo vztrajno tišči pod rebra. Še slabše kot bi brcal, bi samov časih zabolelo!;) Tako da ali bo en močan fant al pa ritasta baburca;) karkoli bo, samo da bo zdravo!

(odgovor članu moyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.9.2008 8:59:44   
ema111
jaz sem tudi v 32.t., pa me zadnje čase tudi boli od reber desni lok in nizko pod trebuhom. Pa sem vprašala gin. in je rekel, da se sedaj pač to vse razteza.

Ampak če te bo začelo tiščat v žlički potem pa je lahko to znak prezgodnjih popadkov.

Naj bo vsedobro še naprej user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.9.2008 9:37:13   
Mijavček
Ja, mene tud boli pod rebri, večinoma samo pod desnim, včasih pa pod obema (sem v 34t z dvojčki), včasih prav čutim, kako hočeta nogice porint pod rebra user posted image  (oba sta glavično obrnjena)

(odgovor članu ema111)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?