Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolečine po abraziji-pomoč 1.12.2008 14:53:42
|
|
|
|
sunny24
|
Mene je tako bolelo sam takoj po abraziji, potem pa ne več. Jst bi na tvoejm mestu poklicala G, če bi blo pa res hudo, bi šla v bonico, kjer so ti delali abrazijo, da te pogledajo, če je slučajno kaj not ostalo kar ne bi smelo. Upam, da bo to čimprej za tabo!
|
|
|
|
RE: bolečine po abraziji-pomoč 1.12.2008 18:38:52
|
|
|
|
Maxy
|
Pozdravljena, je pokliči G oz. pojdi v ustanovo, kjer so ti naredili abrazijo. Meni so rekli, da ne sme preveč boleti. Mene je tud mal bolelo, če sem hodila, ampak v enem tednu sem bila ok.
|
|
|
|
RE: bolečine po abraziji-pomoč 1.12.2008 18:46:11
|
|
|
|
strumf
|
mene je samo šikalo-krčanje maternice. tako, da bi na tvojem mestu šla na pregled. srečno
|
|
|
|
RE: bolečine po abraziji-pomoč 1.12.2008 18:57:02
|
|
|
|
tassika
|
Tudi mene je bolelo če sem se preveč naprezala. Spomnim se da sem imela abrazijo na soboto v sredo pa sem šla na krajši sprehod, sicer sem hodila eno uro, ampak od tega sem bila več kot pol ure v trgovini in sem potem začela spet bolj krvaveti in tako me je bolelo, da nisem mogla niti solate za kosilo oprati in potem sem počivala. Po enem tednu pa je bolečina izginila kot da bi jo odrezal. Je bila prava milini. Aja pa ful me je bolelo na cesti ko sva se vozila čez luknje. Če te boli je res boljše iti na pregled, kot pa da bo kaj narobe, ne stane nič, samo mogoče malce čakanja, da prideš na vrsto. lp
|
|
RE: bolečine po abraziji-pomoč 20.1.2009 20:15:11
|
|
|
|
mobilko
|
čaw tut mene mal boli se pravi je 4 dan po abraziji upam da mine če ne grem nazaj pa zaradi npregleda me skrbi kako me je lahko naročila če bom mela verjetno takrat menstruacijo
|
|
|
|
RE: bolečine po abraziji-pomoč 20.1.2009 20:16:07
|
|
|
|
mobilko
|
aya ne krvavim pa nič ne pred splavom pa tut zdej ne edino po abraziji prve dve uri ko sm zaspala tam
|
|
|
|
RE: bolečine po abraziji-pomoč 20.1.2009 20:20:51
|
|
|
|
tassika
|
Ja odvisno kako te boli, meni so rekli, če zaboli toliko, da te zvije potem nazaj, drugače pa ni take panike. Boli zato, ker se maternica krči. Jaz priporočam, da si oviješ odejo čez trebuh, da malo greje, pa počivanje. Jaz sem mislila, da sem e dobra in sem šla na malo daljši sprehod, ko sem nazaj prišla nisem mogla nič, tako me je bolelo, zato res priporočam počitek. Mene je nehalo boleti točno po 1 tednu.
|
|
RE: bolečine po abraziji-pomoč 20.1.2009 20:23:09
|
|
|
|
mobilko
|
aha tnx tassika ubistvu ja tko špika zdej da bise zvijala zarad tega ni glih ane!!! no saj do pondeljka sm doma če ne torka
|
|
|
|
RE: bolečine po abraziji-pomoč 20.1.2009 20:25:17
|
|
|
|
mobilko
|
aya tassika mogoče veš glede tega pregled pri svoji g naj bi mela 16.2 točn en mesec po abraziji ampak takrat naj bi mela menstruacijo ni mi čisto jasno
|
|
|
|
RE: bolečine po abraziji-pomoč 20.1.2009 20:29:28
|
|
|
|
tassika
|
Jaz sem imela abrazijo 4.10. na pregled pa sem bila naročena 11.11. in se mi je čisto lepo izšlo, če se le da se probaj prenaročit, lahko te pregleda tudi prej ali malo kasneje, pa reči naj ti naredi UZ, ker ful nočejo, pa se je že izkazalo, da je dobro. Moja g. je bila ful prijazna in me tudi poslala naprej, ker je našla nekaj stvari. Nočem te strašiti ampak res je boljše da te pregledajo, ne pa da samo rečejo, saj bo drugič bolje. aja jaz sem tudi ponoči spala z dekco, mi je bilo tako fino, ker je bilo toplo, pa še mami mi je rekla, da se moram pazit, da se ne prehladim tam spodaj, pa kakšen mesec poskuašj ne dvigovati težkih stvari. Ozirma, da ti odgovorim, lahko te pregeldajo tudi med M, samo meni se ne zdi to ravno neki dobrega.
< Sporočilo je popravil tassika -- 20.1.2009 20:35:04 >
|
|
RE: bolečine po abraziji-pomoč 20.1.2009 20:40:44
|
|
|
|
mobilko
|
ja maš prov pa bom tam sestri povedala situacijo aya pa drugi dan poabraziji sm mela vročino ampak zdej je vse uredu pa tut tko mela sm 37.6 če bi blo več bi šla nazaaj ewo om upoštevala tvoj nasvet drugač prehlajena oz bolna sm pa tko al tko že nočko pa hvala!!!
|
|
|
|
RE: bolečine po abraziji-pomoč 20.1.2009 20:44:26
|
|
|
|
tassika
|
Še to ti povem, tudi meni je po SS vse padlo dol in sem ful zbolela, sem vse zgleda dobila od strea in ostalega. KAr pije veliko vitaminčkov pa bo.
|
| Stran: [1] |
Presenečenje za otrokanada56Bi kupili darilo otroku preko interneta, če bi bilo to kvalitetno, a kot presenečenje?Da, otroci imajo radi presenečenja, do nekje 30 eur (
18%)
Da, a ko naročam, moram vsaj približno vedeti kaj bo otrok dobil (
18%)
Da, otroci obožujejo, ko dobijo kaj po pošti ali jim prinesem kot presenečenje (
0%)
Ne, ker ne vem kaj kupim (
32%)
Ne, ne kupujem na internetu (
4%)
Ne, raje izberem darilo v trgovini (
29%)
Število vseh glasov: 28Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!