|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine križu
11.6.2007 18:47:50   
Anonimen
mene pa nekaj zanima. A je imela katera od vas res huuude bolečine v ledvenem delu križa par dni pred pričakovano  user posted image  in je bila kasneje noseča?

Nataša
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine križu
11.6.2007 18:49:03   
maca24
Mene skoraj vedno boli v ledvenem delu križa pred pričakovano user posted image , pa nisem noseča.

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2007 18:49:27   
lejca
ja jst....

lejca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2007 18:53:44   
Anonimen
Ker mene dans tak boli, ko me še nikoli ni. Je pa res, da mi je tud mal slabo čez dan. Bomo videli, če sem srečka nosečka al ne po 15. 6.

Nataša

(odgovor članu lejca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2007 18:56:47   
maca24
Držim pesti...user posted image  user posted image  user posted image  

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2007 19:05:25   
**NiNa**
Mene vedno boli v ledvenem delu križa in sicer od sredice cikla pa vse do user posted image , žal še ne noseča.
Želim, da so to tvoji pravi znaki za user posted image .

(odgovor članu maca24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2007 19:08:31   
sasy20
Ojla,
jst imam pred vsako user posted image  bolečine v križu in tudi prve dva dni tečke. Sem pa imela tudi malo bolj močne bolečine ko sem bila prvič noseča  vse do 11 tedna ko sem imela SS. Tako da je lako to znak ali user posted image  ali user posted image
Čeprav ti jaz osebno želim da se obarvaš roza na našem seznamčku in stiska pesti user posted image

Lep pozdravček

(odgovor članu maca24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.6.2007 20:47:01   
pikica*13*
Mene je tako usekalo v križu, da sem komaj iz pstelje vstala in čez teden dni sem ugotovila da sem noseča! Prej me tako hudo nikoli ni križ bolel.

Upam da zagledaš user posted image ! Lp

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2007 5:11:57   
Anonimen
Mene je včeraj tud tak vsekalo v križ da se premaknit nisem mogla, danes pa ne boli tak

Nataša

(odgovor članu pikica*13*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.