Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
bolečine kot pri menstr. 9.11.2004 10:38:39
|
|
|
|
leah
|
Se pridružujem.Sicer sem v 31.tednu,pa me je zadnjič zvečer čist zvilo,isto kot pri menstri,bolečine oz.krči v intervalih.Sem vzela Buscopan,je bilo v pol ure bolje.baje, da je to normalno;)I hope:(
|
|
|
|
bolečine kot pri menstr. 9.11.2004 12:34:18
|
|
|
|
Taj
|
:rozica:, živjo, Malce popazi in več miruj. Meni se je to zgodilo pred 10 dnevi (v 34. tednu) in je trajalo par dni in ker sem imela ravno konec tistega tedna G, sem šla na CTG in so bili to že prvi popadki, zaradi česar mi je zdravnica svetovala več počitka in mirovanja, ker je bila v zraku že nevarnost prehitrega poroda. Od takrat dalje sem res bolj pridna:) in se je stanje dejansko izboljšalo:sloncek:. Buscopan pa včasih pomaga, včasih pa ne. Drži se. Pozdravček:zajcek:
|
|
|
|
bolečine kot pri menstr. 9.11.2004 13:35:20
|
|
|
|
dana
|
Hvala za tolažbo. Se mi je kar zdel, da so krči. Saj bi počivala pa sem v službi - no saj mi tudi tam ni hudo; da bi bla pa sam zaradi tega na bolniški se mi pa ne zdi. Bomo še kakšen mesec počakal, proti koncu decembra grem pa na dopust potem pa porodniška. dana
|
|
|
|
bolečine kot pri menstr. 9.11.2004 13:37:10
|
|
|
|
KIRA
|
spazmex pa pika.
|
|
|
|
bolečine kot pri menstr. 9.11.2004 14:36:45
|
|
|
|
neja23
|
Tudi jaz sem imela podobne tezave. To so znaki za predčasni porod. Veliko moraš počivati.Meni pa je G predpisala magnezol.Pa ne se vstrašit.Če boš počivala bo vse o.k.. Jaz sem rodila dva dni pred rokom. Lep pozdrav:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Cepljenje pri 1 letubusklcaKakšne stranske učinke so imeli vaši otroci pri cepljenju pri 1 letu (mumps, ošpice, rdečke)?Nobenih (
50%)
Vročino, tudi nad 38,5 (
7%)
Vročino do 38,5 (
7%)
Izpuščaj brez vročine (
4%)
Samo sitni oz. zaspani, brez vročine (
9%)
Nismo še bili cepljeni (
23%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!