|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine
18.8.2008 17:29:54   
Anonimen
pozdravljene punce!
zanima me, če ima katera druga tud enak problem kot jaz.sem v 24. tednu user posted image .če "preveč" hodimtorej ko grem na kakšen sprehod, me občasno boli desni al pa levi del trebuha nekje v višini nekaj cm nad slepičem.ponavadi me boli leva stran.boli kadar hodim.ko se ustavim je v redu.ne bi rada bila ena tistih, ki za vsako malenkost dela paniko.sicer bom naslednjič povprašala G kaj bi lahk to bilo.a ima katera takšen problem?
upam, da mi bo katera lahko odgovorila.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine
18.8.2008 18:01:17   
Andromeda
Živjo!

Tudi meni se je že zgodilo in ravno tako v 24. tednu da me je med hojo, sploh, če sem bolj hitro hodila in tudi, če sem na hitro vstala in podobno, me je zabolelo, enkrat bolj na sredini, enkrat bolj ob strani. Baje, da gre za raztegovanje vezi, mišic in ker jih med hojo še bolj bremenimo, zabolijo. Probaj bolj počasi hodit, pa globoko dihat, meni je pomagalo in zdaj nimam težav s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.8.2008 18:01:32   
MAŠKA
Glede na to, sa sem ravno v soboto imela abrazijo, mislim da je prav, da ob vsaki težavici narediš paniko. Bolje panika, kot pa da se vse konča kot se je pri meni. Tudi jaz sem imela zelo rahlo bolečino v soboto popoldne, kakšno uro po tem je sledila zelo rahla, komaj zaznavna krvavitev, ko sem pa prišla v bolnico, je bilo že vsega konec, sledila je le še abrazija, noseča pa sem bila  8 tednov.

Glede na to, da si že ti v 24. tednu, je najbolj kritično obdobje res že za teboj, ampak kljub temu ne bo škodilo, če si pazljiva. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
18.8.2008 18:01:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2008 21:26:05   
M_mojca
Živjo anonimna!
Ja, tudi jaz sem imela in še vedno imam isto težavo, če imam hitrejši tempo hoje! Sem v 33. tednu. Povedala sem ginekologinji takoj ko sem takrat opazila, da me boli in mi je rekla da je to zaradi raztezanja mišic in naj svoj korak upočasnim in naj hodim bolj počasi, pa bolečin ne bo. Lahko ti potrdim, da je res! Tako da ne skrbi, nič ni narobe!user posted image Le malo bolj počas, pa bo!! user posted image
Sicer pa pravijo, da smo nosečnice manj okretne in stabilne (s čemer se s tem trebuhom popolnoma strinjam!), zato moramo hodit malo bolj počasi in pazit da nam kak nenaden gib ne poruši ravnotežja.

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.8.2008 10:45:44   
julika
punce hvala za odgovore.sem si kar mislila, da je z mišicami povezano.no bomo pa še bolj upočasnili tempouser posted image .bom pa vseeno vprašala Guser posted image .

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?