|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine!!!
30.8.2009 13:20:53   
t4sa
Zdravo!

jaz imam nasledni problem, sem v 28t nosečnosti in me zdaj že 3 dni hudo boli v zgonjem predelu leve noge, ne kolk ampak nad njim v višini križa(bolj tam kje so ledvice vendar malo niže), tako zelo da se včasih sploh nemorem opreti ne levo nogo, ker je bolečina tako huda. Bolečina je močna ko se začnem gibati, sepravi hoditi,vstati ali kaj podobno. Mogoče katera ve kaj bi to lahko bilo??user posted image Nevem če naj grem ka zdavniku ali kaj naj naredim??user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine!!!
30.8.2009 13:39:38   
tailor
čao mislim da  je to bilo isto pri meni.išijas.vleklo se mi je en mesec počasi dokler me ni primlo en dan tako da sem obležala.to je trajalo 1 dan drugi dan je bilo bolje.
tisti dan ko me je zagrablo sem šla k dežurnemu in mi je rekel da mi ne more nič da more pač popustit živec in da naj vzamem lekadol,čeprav se ono ne posložujejo k tabletam,drugače pa bi dobila inekcijopa ne morem ker sem noseča.počivaj čim več!! in vzami nujno bolniško.

(odgovor članu t4sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.8.2009 22:02:50   
ZmajTolovaj
Mene je tudi kak dan tako bolelo, da sem komaj vstala, mislim, da je to samo pritisk na kak živec, ne vem, koliko se da pomagat, sploh glede na to, da kakih zdravil niti ne smeš jemat, jaz sem počakala, da mine, in čim več počivala.
Saj mine! user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu tailor)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.8.2009 7:36:25   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tailor

čao mislim da  je to bilo isto pri meni.išijas.vleklo se mi je en mesec počasi dokler me ni primlo en dan tako da sem obležala.to je trajalo 1 dan drugi dan je bilo bolje.
tisti dan ko me je zagrablo sem šla k dežurnemu in mi je rekel da mi ne more nič da more pač popustit živec in da naj vzamem lekadol,čeprav se ono ne posložujejo k tabletam,drugače pa bi dobila inekcijopa ne morem ker sem noseča.počivaj čim več!! in vzami nujno bolniško.

se podpišem -sem imela isto težavo. počivajuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tailor)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.8.2009 10:18:03   
t4sa
Ja potem mi pa res ne preostane drugega kot, da počivam in upam, da bo čim prej konec.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2009 10:36:05   
Splišni
Ja, jaz sem tudi imela isto. Ko je to minilo, s eje pa kaj drugega začelo.user posted image

(odgovor članu t4sa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

FORD C-MAX
sarar

ali menite da gredo lahko 3 avtosedeži v fordov c-max l.2004?

da (70%)

ne (30%)

Število vseh glasov: 220

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!