Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
bolečina oz. tiščanje v prsih 8.10.2008 12:41:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem v 22t in včeraj sem začutila zelo močno tiščanje v prsih, zelo težko sem dihala in požirala. Odšla sem k dežurnemu, ker moja gin. ni delala. Povedala mi je, da me tišči zato, ker maternica pritiska na želodec, in da se kislina vrača nazaj. Odsvetovala mi je vsako surovo hrano (od sadja in zelenjave), samo kuhane stvari, na vsake 2 uri jesti, kar ne vem kako bo, ob tem da še delam, saj mi je rekla, da naj grem na bolniško, ampak kaj ko si ravno urejam kredit in je vsak euro dragocen in tudi drugače se počutim dobro. A je imela kaj podobnega in kaj bi bilo dobro storiti, da bi olajšalo zadevo.
|
|
|
|
RE: bolečina oz. tiščanje v prsih 8.10.2008 13:13:15
|
|
|
|
simonakr
|
Oj! REs ful pomaga da ješ na 2-3 ure - tako kot dojenček hahaha, manjše obroke, ne stvari ki napenjajo in ki so težke za želodec; kakšno banano je dobro pojest ker je lahka, pa kompotki, pa mleko - saj meni ful pomaga. Če nočeš na bolniško a si kej razmišlala o 4 urah?
|
|
|
|
RE: bolečina oz. tiščanje v prsih 8.10.2008 13:14:36
|
|
|
|
simonakr
|
aja pa kakšen rupurut tudi lahko vzameš!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?