|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečina okoli popka
1.2.2009 11:16:44   
brigita23
pozdravljene punce

noseča sem 28t ter opažam zadnja dva dni tako čudno bolečino, ki je otipljiva le na dotikuser posted image
Boli me okoli popka, če pritisnem na ta del, pa me zanima če ima morda katera ali pa je katera že imela iste bolečine. Drugače pa srček brca in je živahen. Mislite da bi to lahko bilo od brcanja?

hvala in lep pozdrav vsem

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečina okoli popka
1.2.2009 11:18:49   
Anonimen
Tudi mene je tako "skelelo". Ni nič narobe, ti kar uživaj v user posted image .user posted image

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2009 12:03:37   
flupi
Nič bat- jaz sem imela tudi bolečine okrog popka od 29 tedna pa cca. 4-5 tednov. Širi se maternica, je pa res,da se nekaterim začne izbočiti popek. Meni se do sedaj ni ( no, samo zg. del popka user posted image )  pa sem v 37 tednu. Lepo in sproščeno nosečnost ti želim.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2009 12:15:19   
čipka
Nič bat- jaz sem imela tudi bolečine okrog popka od 29 tedna pa cca. 4-5 tednov

tudi jaz-nič se boj!user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu flupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2009 19:11:54   
bskrle
Mene je bolelo dlje časa, ko bi imela popkovno kilo, potem mi je pa še babica na trebuh fajn pritisnila pri porodu, sem mislila, da me bo konec od bolečinuser posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2009 20:10:03   
metuljčica1
Mene je isto bolelo, sem pa paniko zagnala, me je moja ginekologinja dala v bolnico.Tam je pa ginekolog rekel, da je normalno da me tam boli ker ima dojenček tam glavo in jo pritiska na ta del.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2009 12:51:42   
UT_2008
Naj ti to ne povzroča preveč skrbi. Po pogovoru s parimi puncami, ki so občutile tako špikanje, kot ti in jaz. sem bila pomirjena. No, imam nonstop špikanje okol popka, ga pobožam in se mal obrne s kako izboklino. Nato imam včas skor take bolečine kot pred prihajajočo menstro, le na tako boleče. In to baje ni ni hudega. Maternica se ti razteguje, otrok se premika. Prijetno nosečnost še naprej.

PDP 26.02.2009.
Kar vidiš, to dobiš.

(odgovor članu metuljčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2009 19:36:40   
tinao
Tudi mene skeli okrog popka. To je samo dokaz da otroček raste in se tudi koža razteza. user posted image

(odgovor članu UT_2008)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?