|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečina kot popadki???
8.10.2009 14:22:11   
Anonimen
noseča sem 26 tednov in me je že parkrat ponoči zbudila bolečina v spodnjem delu trebuha, ki traja par minut in potem popolnoma popusti.
mislim, da se mi je to zgodilo že ene 3x v zadnjem mesecu. noseča sem drugič in pri prvi nosečnosti se mi to ni dogajalo. bolečina je podobna popadkom.
kaj bi to lahko bilo???
malo me je strah ker sem v prvo rodila v 34 tednu. pre dni nazaj je bilo na pregledu vse v redu pa tud dojenči je živahen in pridno brca.
ima katera podobne izkušnje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečina kot popadki???
8.10.2009 15:25:58   
ShopGirl
Ja, jaz. Prejšnji teden sta me ponoči zbudila dva krča in otrdel trebuh. Bolečina po nekaj sek popusti,..., tko si jaz predstavljam popadke. Sem bla na preventivnem pregledu - vse preiskave OK. V porodnišnici so mi rekli da gre za krčenje maternice. Če so krči pogosti G predpiše Buscopan, sama pa si lahko pomagaš z magnesolom - pomaga! V bistvu so rekli da so krči normalni in da dokler niso redni ali pa povezani s krvavitvijo, al pa da ne bi čutila otroka, res ni panike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2009 21:36:41   
Momtobe
Meni se tudi to dogaja ... začelo se je istočasno kot bolečina v križu, par dni me je bolelo spodaj - kot pri menstruaciji. parkrat ko sem šla ponoči lulat in nazaj v posteljo me je spodaj močno bolelo, zjutraj bolečine ni bilo več. Ene dvakrat me je tudi en tak mal drugačen krč zagrabil, ki ni popustil cca. 10 minut, potem pa je bilo spet ok ... itd.

Pregled imam čez 1 teden, vendar sem imela vmes 3d ultrazvok in je bilo vse ok. Sem se odločila, da so to lažni popadki user posted image
Pa trebuh tudi otrdeva na momente ...

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2009 21:15:40   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

noseča sem 26 tednov in me je že parkrat ponoči zbudila bolečina v spodnjem delu trebuha, ki traja par minut in potem popolnoma popusti.
mislim, da se mi je to zgodilo že ene 3x v zadnjem mesecu. noseča sem drugič in pri prvi nosečnosti se mi to ni dogajalo. bolečina je podobna popadkom.
kaj bi to lahko bilo???
malo me je strah ker sem v prvo rodila v 34 tednu. pre dni nazaj je bilo na pregledu vse v redu pa tud dojenči je živahen in pridno brca.
ima katera podobne izkušnje?

jz bi pa svetovala, da se pogovoriš z ginekologom. Možno je, da premalo počivaš - torej več počitka in Magnesol, če ne bo bolje, pa se pojdi obvezno pokazat h ginekologu. Vsakršna bolečina, ki je podobna popadkom vseeno ni okej, sploh pa ne v 26. tednu.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2009 8:44:55   
endrina
No to se je meni dogajalo okrog 30.tedna nosečnosti. Bolečina je bila res grozna in na čase je popustila, pol pa se je ponovila. Ko sem šla h G ni nič ugotovila, vsi izvidi so bili ok, pa tudi otrok in maternični vrat - vse ok. Predpisala mi je Spasmex, ki bi ga naj vzela ob močnih bolečinah. Drugače pa mi je rekla, da si naj kupim šumeče tablete magnezija in popijem vsak dan samo eno. Pa seveda počivanje. Potem se je to umirilo.
Je pa tako, da sem jaz to povezala z aktivnostmi ki sem jih imela dan preden so se bolečine pojavile. Zgleda da se pri drugi nosečnosti res moraš bolj paziti, ker pri prvi teh težav sploh nisem imela. Tako da... ne dviguj nekaj težkega, preveč se ne pripogibaj, pazi kako se voziš z avtom (meni po nekem razgibanem terenu sploh ne paše to guncanje, pol kar drugi dan čutim bolečine v spodnjem delu trebuha),... No to je to.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?