|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečina in slabost
18.10.2004 10:45:17   
ksenjak
Jutro punce!
Me zanima, če je imela katera talo ali podobno izkušnjo. Se mi že dva dni pojavlja zbadajoča bolečina okrog popka, ki poneha, pa se zopet pojavi. Bi rekla, da je slabše zdaj, ko moram za računalnikom sedet, kot pa v ležečem položaju.
Prav tako bi rada vedela, če je normalno, da se šele v 16t pojavi taka slabost, da sem morala bruhati. Do zdaj slabosti namreč sploh nisem imela, zjutraj pa razen čaja, nisem zaužila nič drugega (kot vsak drug dan).
Res bi me pomirile z odgovori, ker se neprestano bojim, da se je slabost pojavila zardi česa drugega. Naj pa še povem, da me že tri dni daje prehlad.

Lp, Ksenja:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   bolečina in slabost
18.10.2004 11:01:42   
VALENTY
Pri meni so bile tudi takšne in drugačne bolečine in sem karzdravnico in svojega G. vprašala.Sta rekla,da je to normalno,da se maternica širi in se telo pač spreminja.Ti kar lepo počivaj,posebej če si prehlajena,veliko tekočine in vitaminčkov,pa bo.
Lp:rozica:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   bolečina in slabost
18.10.2004 11:07:04   
ksenjak
Saj bi, pa moram biti v službi za tem računalnikom. Sem pravkar pojedla pomarančo, pa bom lahko šla spet na stranišče. Res ne vem kaj je to.

Kar se pa bolečine tiče, pa praviš, da tudi zoprno špikanje okoli popka ni nič posebnega?

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   bolečina in slabost
18.10.2004 11:18:19   
VALENTY
Mislim,da ne.Mene je sicer bolel tud cel trbuh,včasih samo jajčniki,včasih maternica.Odvisno od telesa;ljudje smo si različni.Po mojem se maternica razteza oz.raste,nekatere to bolj občutimo,ene pa sploh ne.Če te zelo skrbi in če bo bolj bolelo pa prašaj G.Ne vem če sem zasledila koliko si noseča.Čavči!:sloncek:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   bolečina in slabost
18.10.2004 11:19:58   
VALENTY
Sem zasledila,mal sem smotke.Ja valda,da je možn.Dete raste in se širi.No,če bo pa hudo pa kr svojga G praši,da boš pomirjena.
:pujs:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   bolečina in slabost
18.10.2004 11:20:50   
ksenjak
16t.

Ja, saj najbrž imaš prav. Tisto okoli jajčnikov in desno pa levo po trebuhu pa tudi mene že od začetka občasno boli.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   bolečina in slabost
18.10.2004 11:22:49   
Abby
Glede slabosti, mene je v prvi nosečnosti zagrabila šele 10. teden, potem se je pa do 20. nisem znebila. Tokrat je pa trajala od 6. do 16.

Bolečine, kakor jih opisuješ, pa zgledajo precej netipične za nosečnost, v knjigah se jih v glavnem da najti skupaj z opozorilom, da morda niso povezane z nosečnostjo (sem ravno včeraj gledala, ko me je nekaj špiknilo v trebuhu, potem me je pa še v križu začelo boleti). Morda res ne bi bilo slabo, če bi stopila do zdravnika. Mogoče si kaj narobe pojedla, lahko gre pa za - bognedaj - kakšen vnet slepič. Upam, da te nisem preveč prestrašila, tudi pri sebi vedno pomislim na te možnosti, če me kaj takega daje.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   bolečina in slabost
18.10.2004 11:28:58   
ksenjak
Sem imela kake tri tedne nazaj hude krče, in so me dali na vse preiskave, tudi na UZ celega trebuha (še posebej zaradi vnetega slepiča) in je bilo vse ok. Tako, da po mojem kaj takega ni. Jaz se bolj tolažim, da je vse to skupaj zaradi prehlada in vsega tega. Ma kaj pa vem. Sicer pa imam hvala bogu v četrtek G in bom povprašala. Samo tole s slabostjo ni pa nič kaj obetavno. Da si jo "dobila" šele v 10t in potem imela še celih 10t?! Mogoče bo pa tudi pri meni tako. Jaz sem se pa še tako hvalila, da nimam nobenih slabosti in da se počutim, kot da ni nič. Drugič bom raje tiho.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   bolečina in slabost
18.10.2004 20:21:39   
kimi
Nekatere ženske bruhajo celo nosečnost

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   bolečina in slabost
20.10.2004 16:17:10   
Soncnica
Hoj!

Mogoce je slabost povezana z nosecnostjo (enim je slabo ves cas), lahko pa da je posledica prehlada. Ce bolecine okoli popka ne bodo prenehale, poklici G

lp

Soncnica

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?