|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečina
3.2.2009 20:17:03   
andrejka
Pozdravljene.

Sem v 24 tednu in me je včeraj zvečer začel bolet trebuh ob strani (sam na levi strani). Bolečina sicer ni ne vem kako močna jo pa čutim ob dotiku (rahlem pritisku) patudi ko se ponoči obračam in naprimer ko dvignem nogo, ker si hočem obleč hlače. Če sedim se stanje poslabša. Me pa občasno tud dol tišči, da komi hodim...
user posted image  sicer čutim redno in normalno. Sem cel popodan klicala gin. pa se noben ni javu.

A je še kera to doživela? Nej grem kr zjutri h ginekologinji?

LP, A

17.11.06 se nama je rodila čudovita deklica Zoja
24.5.09 pa se nam je pridružil čudovit deček Gaber
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečina
3.2.2009 20:25:01   
bskrle
Ponavadi bolijo vezi, ob daljšem striktnem počivanju, bolečina izgine.
Lahko piješ mg, če trebuh otrdeva, pa ponavadi predpišejo buscopan.
G pa le pokliči.

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2009 10:02:31   
UT_2008
Pridružila bi se odgovoru. Podobno se počutim jaz, vsakič, ko se obrnem, pa sem se že kr navadila na to. Buši te ovira, maternica se razteguje, ni ič zaskrblujočega. Mal te zašpika, kot, da bi te jajčniki boleli. Otrok se pa medtem veselo prestavlja, ne? user posted image  Da boš bolj mirna, se pa obrni na gin - po želji. Samo verjetno nimaš kej za skrbet. Prijetno nosečnost še naprej.

PDP 26.02.2009.
Kar vidiš, to dobiš.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2009 10:09:23   
pikapoka12345
Živjo,

za večje zadoščenje, da ni nič narobe pokliči g.

Jaz sem sedaj v 34. tednu. Ko sem g. omenila da me kaj pritiska ali pa boli križ, hrbet, je rekla, še bolj te bo... in se nasmehnila. Gotovo so čisto navadni pojavi v nosečnosti.
Meni prav pride tista kača, ki so jo med noge in pod trebušček in glavo daš in se lahko malce opreš. Drugače pa telovadba, da se razmigaš.

Vse dobro!

(odgovor članu UT_2008)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?