Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
boleče prsi-šele 23. dan mc 11.1.2010 18:58:52
|
|
|
|
piki4ca
|
Pozdravljene! Zadnjih nekaj dni me spremlja težavica, namreč bolijo me prsi, kot pred menstruacijo. Ne bi bilo nič nenavadnega, če ne bi bil šele 23. dan menstrualnega cikla. Ta cikel sem sicer jedla tablete klomifen, za pospešitev ovulacije, pravtako pa sva tudi intenzivno delala na otročičku. A je možno, da se znaki nosečnosti pojavijo tako hitro? Za test nosečnosti je sicer še prehitro. Aja pa še to, pred nekaj dnevi sem imela tudi rahel izcedek, čisto svetlo rdeč-rozast, je možno, da se vgnezditvena krvavitev pojavi tako hitro? Sicer imam neredne menstruacije, povprečno na 39. dan menstrualnega ciklusa. Hvala za odgovore. Lidija
|
|
|
|
RE: boleče prsi-šele 23. dan mc 11.1.2010 19:42:54
|
|
|
|
divans1
|
Vse je možno! Počakaj na izostanek M, pa boš najbolje vedela, na čem si. Srečno!
|
|
|
|
RE: boleče prsi-šele 23. dan mc 12.1.2010 15:27:03
|
|
|
|
Božička09
|
Hei, držim pesti za plusek Mene so prsi tudi nenormalno začele boleti par dni po ovulaciji, nakar se je izkazalo, da sem nosečka
|
|
|
|
RE: boleče prsi-šele 23. dan mc 12.1.2010 18:03:39
|
|
|
|
piki4ca
|
Hvala za odgovore, upam, da sem res noseča. Bom počakala še par dni, upam, da ne bo menstruacije:). Lep dan še naprej, Lidija
|
|
|
|
RE: boleče prsi-šele 23. dan mc 12.1.2010 22:48:03
|
|
|
|
korinca
|
Čimprej sporoči veselo novičko
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kavalenca8Pijete jutranjo kavo?Da (
56%)
Ne (
30%)
Kakor gdaj (
14%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!