|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleče prsi!
1.10.2007 9:38:48   
Anonimen
Mmaice zanima em do kdaj ste imele boleče prsi?
Jaz sem sedaj nekje v 8 tednu in so že čisto ok- niti se niso povečala, modrčke imam še vse svoje stare, bolijo pa me tudi ne več, le napete so?
Prosim za vaše izkušnje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleče prsi!
1.10.2007 15:38:04   
bamby
To je verjetno čisto od posameznika odvisno in od posamezne nosečnosti. Jaz se v prvič nič kaj ne spomnim, da mi me kaj posebno bolele, zdaj imam pa zelo občutljive, pa sem že 21. teden.
Tudi tebe bodo šele začele boleti in biti občutljive. Morda pa sploh ne, boš videla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2007 17:40:44   
lorch
Meni se kaj ekstra niso povečale, le malo bolj napete so. tudi kakih posebnih bolečin ni, res so bolj občutljive, ampak ne boleče. Sem pa v 32.tednu.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2007 18:12:32   
Nasy
Mene so na začetku precej bolele, potem se je malo umirilo, sedaj pa me >zagrabi< zvečer ponavadi, včasih me tudi ponoči kar zbudi. Opazila pa sem, da mi pomaga, če sem malo bolj oblečena, da imam na primer pod pižamo spodnjo majico. Zadnje čase me noro srbijo, bi se na živo spraskala..se moram hitro z vlažilno kremo namazat, pa je takoj bolje. Sem pa v 19. tednu. 

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2007 19:00:34   
t*e*j*k*a
Jaz sem imela prve mesece ful občutljive prsi. Sicer me niso bolele ampak če sem se jih dotaknila je prišlo do bolečine. Potem se je to postopoma umirilo, tako da zdaj so malo bolj občutljive kot pred N ampak  v mejah normale, sem pa v 28 tednu.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2007 19:11:58   
Svet
Tudi jaz sem imela na začetku povečane in napete prsi in to še vedno traja, pa sem v 5. mesecu.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2007 20:08:34   
amaya
ma mislim, da je odvisno tudi od velikosti...jaz sem šla iz nule na 3 v roku 2 mesecev in sem kr trpela...predvsem oponoči in ko sem dala modrc dol. sedaj, ko pa sem v 19T je pa že prav boleče-odvisno od dneva...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2007 20:41:27   
jagoga
Jaz pa sem v prvi nosečnosti opazila občutljive in na dotik boleče prsi takoj po oploditvi, mi ni bilo potrebno delati test, pa sem že vedela da sem noseča. Običajno me pred in med menstruacijo niso bolele. Zdaj v drugi nosečnosti pa niso nič posebne. Mogoče so se malo povečale, ampak me ne bolijo in niso občutljive, sem pa v 16 tednu.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2007 22:03:29   
aradej
Prsi so me bolele še preden sem vedela za nosečnost.sem v osmem tednu pa me bolijo samo občasno so pa precej napete.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?