|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleče oči
30.6.2007 12:22:08   
Anonimen
Prej mi je pred očmi začelo migetat, videla sem meglo ob straneh... kasneje se je to nehalo, so me pa začele oči bolet in hkrati tudi glava.

Šla sem k optiku, vendar ni bilo zdravnika, tako da mi je prodajalec rekel le, da naj dam leče ven in naj bom par dni brez.

Kaj bi to lahko bilo? Se vam je to že zgodilo??user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleče oči
30.6.2007 13:07:50   
srki
Mogoče migrena ali pa utrujenost?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2007 16:37:48   
Anonimen
srki, hvala.. tud sama sem pomislila na to, takoj k me je malo manj bolelo..

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2007 17:22:02   
purple
Imaš mogoče previsok pritisk?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2007 17:51:09   
Pia73
Pozdravlena!

Pred časom sem sama odprla enako temo in sicer 2x. Sama sicer ne nosim leč a se mi je začelo enako kot tebi, najprej boleče oči, nato neznosen glavobol. Prvi pregled pri okulistu ni pokazal nič posebnega. Pregledal mi je vidno polje, očesno ozadje, zmeril očesni pritisk, pregledal dioptrijo,... ugotovil je le, da morda dobivam dioptrijo na blizu, sicer ne vidim na daleč. Odločil se je, da mi ob ponavljanju težav zmanjša dioptrijo na daleč in s tem ppomaga očem na blizu. Tako nekako, ker sem premlada za očala na blizu. Ker sem po tem sklepala, da me oči bolijo zaradi očal sem jih veliko manj nosila in to jaz, ki sem sicer dala dol očala samo za spanje. Dioptrijo imam -1 in nekaj cilindra. No in stanje se je izboljšalo. Pri ponovnem pregledu čez cca 2-3 tedne sem rekla,da se mi je stanje izboljšalo in je rekel, da potem zaenkrat ne bi menjala dioptrije. Ko sem mu povedala, da očal ne nosim več veliko, je rekel, da bi bilo dobro, ko bi jih, ker imam tudi cilinder in to pomeni, da napenjam oči tudi na blizu,.... Ko sem upoštevala njegov nasvet so se spet začele težave,... Ponovno sem šla  h okulistu. Naletela sem na drugega okulista, ker je bil moj na seminarju. Čeprav mojemu okulistu zaupam, sem vzela kot dobrodošlo, da bom dobila drugo mnenje. In res ta drugi okulist mi je ugotovil, da imam alergijo na očesni sluznici. Predpisal mi je trojne kapljice. Dvojne na recept proti alergiji in umetne solze. Stanje se je precej izboljšalo  a očal ne nosim več, le včasih v avtu in tu pa tam sončna očala v katerih imam tudi dioptrijo. Se trudim, da oči ne napenjam, kadar ne vidim in stanje, ki je bilo prej nevzdržno se je precej izboljšalo. Oči pa so seveda utrujene, samo mi delo za računalnikom, klima, umetna svetloba ipd., čemur sem neprestano izpostavljena niso v prid,....
Ker pa so se težave pojavile nenadno in silovito in ker imam še neke vzporedne probleme me je dala zdravnica tudi k nevrologu, saj je lahko vzrok bolečih oči tudi drugje.

V upanju na najbolješ zate in zame prejmi lep pozdrav in upam, da so pri tebi težave le trenutne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2007 17:52:11   
Pia73
Značilnost migrene pa je, da boli glava le na eni strani. V kolikor temu ni tako gre za tenzijski glavobol (upam, da sem prav napisala) in ne migreno.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2007 19:55:46   
Anonimen
hvala punce za pomoč.

Glavobol je bil samo na eni strani, sledila je tudi slabost, ki pa je potem tudi minila, prav tako pa glavobol (pomagal je naprosyn).

pia: ne vem kako je z mojo dioptrijo, vem samo, da zadnji mesec ugotavljam da spet slabše vidim (dioptrija cca. -5). Tako da čist možno, da se mi je spet poslabšalo in da je bilo to zaradi tega. Mogoče pa se je le pripravljalo na migreno.

bom šla k zdravniku, da vidim kaj bo rekel, ker so mi te migrene nove, ker prej sem imela samo navadne glavobole, zdajle pa že parkrat migreno.

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?