|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleča rebra
30.12.2008 11:40:29   
naia
pozdravljene, spet tema o bolečini...user posted image ...že par dni čutim, da me pri žlički oz. kakšn cm levo od žličke bolijo rebra oz. verjetno pod rebri in to največ, ko sem v ležečem položaju, zjutri ko sem se zbudila in prevrnila (prekotalila) na drugi bok me je ful zabolelo, predvidevam, da je maternica že tako visoka, ampak tamalo pa vedno čutim pod popkom, edino ko stegne glavo, jo čutim nad popkom (smrklja je še zmeraj v medenični vstavi)...v glavnem, me zanima, če še katera čuti iste bolečine...zdj v nosečnosti je toliko nekih težav in bolečin in se mi zdi, da karkoli me boli pač obsodim maternico, ki se veča in razteguje oz. nosečniške hormone...mogoče sem malo premalo panična...

aja, drugače sem v 33.tednu...

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleča rebra
30.12.2008 12:07:42   
blazka
Ja to so po moje bolj notranji organi, ki so se morali pomakniti čisto gor. Tudi mene je vedno bolelo pod rebri.
Lahko te samo potolažim, da mine, ko rodiš...

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2008 13:56:19   
uršika***
Hja, mi je poznano. Kaj pa čmo drugega, kot malo potrpet, saj ne bo več dolgo. Jaz imam še 3 tedne, me že tudi vse boliuser posted image - od reber, žličke, kolkov, riti, nog, ma ni da ni. Se pa tolažim s tem, da bo kmalu konec, potem pa v nove bojeuser posted image

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2008 15:52:40   
Čebel@
tudi mene občasno boli reber(na levi strani).......se tolažim da bo minilouser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2009 10:14:49   
pokec3609
Tudi sama imam večinoma ponoči oz. proti jutru bolečine pod oz. med rebri na levi strani. Jaz sem jih imela že prej preden sem zanosila, sedaj pa je včasih samo še slabše.
Verjetno to to res zaradi notranjih organov, ki se premikajo, ker meni so ko nisem bila noseča postavili diagnozo, da imam premalo prostora med rebri in medenico za vse organe in so zato bolj kot ne stlačeni notri in od tu bolečina.
Ko pa zjutraj vstanem in se razmigam je pa v redu. Res pa da se ponoči zaradi te bolečine večkrat zbudim in težko najdem položaj, da zaspim nazaj.
Grem pa potem čez dan za kakšno urco spat ( takrat me nč ne boli, ker zgleda da ne spim tako dolgo).

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2009 10:25:50   
Shirley
Jaz sem v 22. tednu pa me že rahlo špika na levi strani trebuha in. med rebri in spodaj pri medenični kosti. Tolažim se s tem, da se vse premika in širi. Krčev nimam, le občasno špikanje oz. rahla bolečina.
Mislite, da je to to, ali je bolje da grem k G?user posted image

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2009 13:07:57   
nejcko
Mene so v vsaki nosečnosti precej bolela rebra oz. trebušna prepona, tiščalo me je v želodcu, sploh v zadnji mi je postalo že neznosno. Včasih me je tako bolelo in tiščalo, da sem mislila, da se bom zadušila, modrcev sploh nisem mogla dolgo nositi, skratka na momente mi je bilo dobesedno za umret.
Po prvi nosečnosti pa me je trebušna prepona bolela še dolgo po porodu (kakšne pol leta), je pa res, da sem imela ogromen trebuh.

Nimam ti kaj pametnega svetovati, razen da bo minilo ... slej ko prejuser posted image

(odgovor članu Shirley)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?