|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleča prsa
26.5.2008 22:07:45   
Anonimen
Ali lahko prsa bolijo tudi med ovulacijo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleča prsa
26.5.2008 23:31:09   
Anonimen
ja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2008 7:00:52   
šnucika
Pa še kako...

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.5.2008 7:15:31   
liam
Punce zdravo... jst sm med nepričakujočimi ta mesec, pa bi mela eno vprašanje (upam da ne bo za nekatere spet brezvezno in patetičnouser posted image ): men se pa zdi da so moje prsa sam bl polne, medtem ko so bradavičke full občutljive. S tem mislim tak, da če oblečem majčko brez modrčka, mi je full čudn filing ko mi majčka podrgne ob bradavičko, pa tud nasplošno mi je blazno bad filing vsak kontakt z bradavičko. Kaj je to je tud čist ql? Ne vem no, ampak do zdaj, t.j. do mojih 24 let se mi to še ni zgodlouser posted image user posted image user posted image

Pozdravček

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.5.2008 7:17:23   
crvicek
Mene začnejo boleti ob ovulaciji in me bolijo do user posted image , tako da sem že parkrat upala da so to znaki user posted image , na žalost pa je potem vseeno prišla.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.5.2008 8:03:29   
ursa30
pri meni je ta mesec isto. (ne) pričakujem je danes oz že včeraj. pa me prsi tako čudno bolijo in tudi bradavičke občutljive. včeraj sem delala test, ki je bil negativen. ali je bilo prekmalu, ali pa se bo s5 vlila...user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.5.2008 8:14:21   
liam
hja čist razumem kako je to.... glede na to da mam policistične jajčnike in posledično dolge cikle, sploh ne vem kdaj naj ne pričakujem in kaj sploh naj pričakujem...
zadnjo tečko sm mela 1.5., tak da sm rekla da bom delala test okoli 20.6., če do takrat še nič ne bo user posted image .
ursa30... upam da se tvoja user posted image  ne bo prikazalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.5.2008 8:22:39   
ursa30
evo, zadnje poročilo iz wc user posted image . se že počasi pripravlja na user posted image , tako da so bile pri meni boleče prsi samo znak za user posted image  user posted image user posted image

liam, upa da pri tebi ne bo enako..držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.5.2008 8:31:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: liam

Punce zdravo... jst sm med nepričakujočimi ta mesec, pa bi mela eno vprašanje (upam da ne bo za nekatere spet brezvezno in patetičnouser posted image ): men se pa zdi da so moje prsa sam bl polne, medtem ko so bradavičke full občutljive. S tem mislim tak, da če oblečem majčko brez modrčka, mi je full čudn filing ko mi majčka podrgne ob bradavičko, pa tud nasplošno mi je blazno bad filing vsak kontakt z bradavičko. Kaj je to je tud čist ql? Ne vem no, ampak do zdaj, t.j. do mojih 24 let se mi to še ni zgodlouser posted image user posted image user posted image

Pozdravček

mene prsi nikoli ne bolijo - do prve nosečnosti sploh nisem vedela, kaj je to, ko so punce razlagale, da jih pred menstro bolijo prsi. prvič so me bolele, ko sem bila noseča in je bil to znak nosečnosti. žal veš šele zanazaj da je to to

(odgovor članu liam)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.5.2008 8:48:42   
tinč407
pozdravljene!

tudi mene nič ne bolijo prsi pred M. Me pa ta mesec nekako čudno skeli v joškicah in na čase nekje notri zasrbi user posted image user posted image user posted image user posted image  niti ne vem povedat... ampak bolijo pa ne

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.5.2008 9:16:22   
_sanja_*

Pozdravček

Mene so grozno bolele bradavičke, preden sem zagledala user posted image user posted image . Nisem mogla na trebuhu spat, niti slučajno se jih nisem smela dotaknit, ali pa moj fant; modrček me je motil...
Tudi meni se je to zgodilo prvič v 22ih letih.
No, zame je bil to eden izmed znakov za user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da bo tudi pri tebi takouser posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.5.2008 9:46:49   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Pozdravček

Mene so grozno bolele bradavičke, preden sem zagledala user posted image user posted image . Nisem mogla na trebuhu spat, niti slučajno se jih nisem smela dotaknit, ali pa moj fant; modrček me je motil...
Tudi meni se je to zgodilo prvič v 22ih letih.
No, zame je bil to eden izmed znakov za user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da bo tudi pri tebi takouser posted image

Hja... ne veš kako zelo si želim da bi blo to to user posted image , ampak sm si rekla da se ne bom pustila zrevoltirat... sm bla od februarja do sedaj že vsaki mesec razočarana, tak da če bo bom full vesela, če se bo pa prikazala user posted image , bomo pa naslednji mesec nadaljevali zuser posted image . Itak ne moreš nič pomagat, kar bo pač bo user posted image .

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.5.2008 9:56:40   
_sanja_*
Hja... ne veš kako zelo si želim da bi blo to to user posted image , ampak sm si rekla da se ne bom pustila zrevoltirat... sm bla od februarja do sedaj že vsaki mesec razočarana, tak da če bo bom full vesela, če se bo pa prikazala user posted image , bomo pa naslednji mesec nadaljevali zuser posted image . Itak ne moreš nič pomagat, kar bo pač bo user posted image .

Ja, res je, kar bo,bo. Ne se pustit psihi, jaz bom pa držala pesti zateuser posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.5.2008 10:03:46   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Ja, res je, kar bo,bo. Ne se pustit psihi, jaz bom pa držala pesti zateuser posted image

Hvalauser posted image  

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.5.2008 20:18:29   
hmm...
Zelo lahko bolijo.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

ime za fantka
3Sonček3

po pravici :) BRUNO moj bodoči fantk

da (12%)

ne (88%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!