|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleča ovulacija
14.7.2008 12:52:14   
anci banci
Pozdravljene

upam da ste vse super:)
imam pa eno vprašanje. ali ima kakšna izkušnje s tem da ima izredno boleče ovulacije. Jaz jih imam po opravljeni laparoskopiji in hsg tako boleče da sme bila že 2x na urgenci. 1 nisem vedela, da imam ovulacijo in me je tako bolelo-imela krče, čutila pritisk v maternici-GROZLJIVO sem mogla kr 2 nalgasina močna vzet. So mi naredili ultrazvok in ugotovili da imam ovulacijo
drugič ko sem pa prišla na urgenco pa zopet bolečine in ekstremno visok spodnji pritisk, zvonilo mi je v glavi, spalo se mi je komaj sem hodila...
ali ima katera kakšne podobne izkušnje?

pozdravček vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleča ovulacija
14.7.2008 13:15:24   
pilar84
zivjo

tudi jaz sem imela ze podobno izkusnjo, vendar ni blo tok hudo da bi sla na urgenco. bolelo me je pa ekstremno, tud usedit se nism mogla. tko da ce je pa tebe tok bolelo kot pravis si bla pa res boga. aja pa men se to nrdi 2x na let.
user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.7.2008 13:39:36   
db
živijo tudi sama imam sedaj zelo bleče ovulacije in prav tako boleče in močne menstruacije po laporoskopiji. K sreči meni še ni bilo potrebno obiskat urgence drugače pa si pomagam s spanjem in s kakšno tableto proti bolečini

(odgovor članu pilar84)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2008 14:14:59   
Naja30
Moje O so včasih tako boleče kot M. Predvsem jajčniki me bolijo ko user posted image

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.7.2008 14:21:45   
Anonimen
Tudi moje O so boleče bolj kot M. Včasih me tako zvije, da komaj hodim.Trebuh se mi napihne kot pri žabi user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.7.2008 14:34:12   
talika81
jaz mam rečmo vsaka 2 meseca tud zelo boleče O ... tako da res ne morem zgrešit, kdaj so moji dnevi ... tud če bi hotla, ne morem nehat na to tuhtat ...

tak da lahka tud jaz rečem, da imam zadnje čase O skor bolj bolečo kot M ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.7.2008 14:57:56   
Polona31
Jaz nisem imela nobenega posega in imam boleče ovulacije. Bolečino sem ćutila že od pred prvo user posted image .  Včasih tako user posted image user posted image  boli da mi gre kar na bruhanje, ne morem hoditi, ko sedem ali pa vstanem se mi zdi da mi bo jajčnik odtrgalo. Ko imam pa menstruacijo me je pa bolelo dvakrat v življenju. Drugače pa če ne bi bilo treba menjavati vložkov, sploh ne bi vedela da jo imam.

Neposredna povezava do sporočila: 7
14.7.2008 15:11:37   
anci banci
sploh ni treba merit temperature oz kupovat ovulacijskih testov ker ta hudič tako boli da tako al tako veš da imaš plodne dneve... mene moj dragi že pošetno zafrkava in me sprašuje kdaj bo treba spet na urgenco-kar seveda v prevodu pomeni kdaj imam plodne dneve da bomo veselo telovadili.
zanimivo da pa user posted image  pa sploh ne čutim
a ja poleg vsega(bolečin in pritiska) da omenim mi je še slabo ...in potem naj človek plodne dneve izkorišča za  user posted image ..... pri tem počutju se moam včasih res prov prisilit

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.7.2008 16:15:11   
boob
Jaz pa mam boleče, ampak ne tako zelo,. .  men pa dela ful slabo pa vri se mi in to od O pa vse do user posted image    . . ta mesec pa še posebno,prejšni tedn sm mela O danes pa komi žvim, vse se mi gor dviguje.

.....in točno to, kako naj pri tej slabosti šeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
14.7.2008 16:32:02   
giotti
Punce, če imate tako boleče O, predlagam, da slončkate dva, tri, celo štiri dni prej, do pet dni prej je čist okej, se glih tako prime, samo večja verjetnost za punčko bo potem.

Ker vam verjamem, da če vam je slabo, potem res ne morete.

Je pa ful zanimivo, da vas boli med O, mene pa med M. Kako smo res različne user posted image .

Polno sreče vsem user posted image  

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.7.2008 20:24:02   
*Junona*
Jaz sem pred odstranitvijo pregrade imela boleče O, ne zelo, ampak sem čutila. Sedaj po odstranitvi pa O ne čutim več. Mi je bilo pa prej boljše, da sem jo.
Verjamem pa, da take bolečine kot jih navajate, niso niti malo prijetne, ampak so pa koristne v tej smeri, da veste, da zagotovo imate O in tudi kdaj jo imate.

papauser posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.7.2008 11:22:02   
ursa30
pri meni je pa ravno obratno..O sploh ne čutim...user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.7.2008 0:02:26   
Želvi
Jaz imam prvi dan M skoraj obvezno krče, sicer niso nevem kako boleči (ali pa jih pač jaz tako doživljam), pri O so pa ti precej bolj občutni, tako da odkar sem te cikluse bolj podrobno prebrala brez kakršnegakoli izračuna točno vem da je nastopil dan D.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.7.2008 11:38:53   
MTFP
Hmm, jaz naj bi imela ovulacijo enkrat te dni. Me je pa včeraj šrfalo kot pred M.. Ali je možno da je to to??

(odgovor članu Želvi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.7.2008 12:19:36   
ursa30
možnouser posted image

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.7.2008 10:54:14   
Anonimen
Tudi jaz imam zelo boleče O v zadnjem letu, po vseh teh posegih, ki so mi jih delali. O nikakor ne moreš zgrešiti in slončkanje je več muka kot užitek.

Pomagam si tako, da vzamem eno uro pred slončkanjem nekaj za bolečine, se stuširam s toplo vodo, potrudim, da sem čimbolj vzburjena....in ko je najhujše stiskam zobje...user posted image

Ni enostavno...se pa splača, ker ostanem nosečka zagotovo....

In te bolečine trajajo kar 5 dni....

Ne vem zakaj je to tako....po drugi strani, pa sem vesela, ker točno vem, kdaj je O.

Veselo na delo!user posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?